Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar je dotle doslo to prisvajanje........ako te ne voli....pusti je
jojjj.maco magarcenje...nekada stvarno mislim da nemate dovoljno samopostovanha
Klasični ljubomorni bosnjo sa stavom "ili moja ili ničija" ubio ženu, sebe baci na robiju a djecu stavi na veliku patnju, e moj bolesnice ako te prevarila nazovi je kurvom istjeraj je.. nebitno al žensko se ne udara!
@VIahIzPecine Crnalegija, VolvoXC90, VlahIzPećine ... Pratim te, spremi se da te žegam na kućnom pragu. hahahahahahahhahahahahahahah
bas
kreteni hodaju ulicom
znao sam ja da ce do ovog doci, vecina bolesnika pjeva uz harmoniku i Mile Kitica: "il ces biti moja ili nicija" .... i onda se desi teksacki masakr ... Logicno.
Sta bi joj uradio da je utvrdio prevaru cccccc koji kreten
Sta reci za taj gradic svaka druga kurava izlazio sam ja gore duho po sladnoj i sreb
Ja kad bi se našao u slicnoj situaciji prvo bi trazio odgovore od nje zasto ? , razlog zbog kojeg me prevarila i naravno nakon toga bi prekinuo bilo kakav kontakt sa njom razveo bi se , a ne ko ovaj sivonja zbog sumnje na preljubu je iskasapio , 0 odgovora , plus zivot u zatvoru i nemirno spavanje tijekom cijelog zivota
donja potpec, nije ni cudo, ti jos uvjek vatru loze sa dva kamena
Njemu 71 a njoj 49 godina od pocetka bilo osudjeno na propast i katastrofu.
ma ja, preventivno ti nju kokni
Zao mi je. Ali za preljub je prepisana smrtna kazna. Tako pise u pravilniku, ali Allah najbolje zna. Pozdrav
@VIahIzPecine Vimsta ti ga staroj za hou. hahahahahahahahahhahaahhahahahahahah
Ma pogodilo ga to sto ne moze nista Hrvatima
Da si mog'o ne bi te varala
@VIahIzPecine koji si ti bilde!