Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MRTVU IM MAJKU.OVO SE NE MOŽE DRUGAČIJE ZAVRŠITI NEGO NOVIM RATOM....SPREMTE SE SPREMTE SOTONINI SINOVI TEŠKA ĆE VAM MUKA DA BUDE.
bijedan nacin da smrdski GENOCIDASI prikriju svoje zlocine
otkad je to Lov radnim danima? ovo klasicni teroristicki cin
MA JOK METAK SLUCAJNO IZ IRAKA ILI AFGANISTANA ZALUTO
Čudi me kako nisu mediji RS-a objavili da su sami na sebe pucali. Čuj lovac, da ali lovac na glave, hinjski iza zasjede kako su i navikli, pucaju na ne naoružane civile, to im je junaštvo.
hhahahahahahahaha zalutali metak hahahahhaaha. fakat nije smijesno.
pa Chetnicka prljava posla i dalje haraju mojom Bosnom nek im Bog sudi a srbima porucujem ovo ako vjerujte u boga kako cinite zlo?
a kad je ovaj sa slike ko neki som nije ni čudo da se omašilo
@Vuk Naravno! U tom gradiću se sigurno zna ko ima snajper na karabinu ;) Ali, nećemo mi učiti milicajce i inspektore njihovom poslu ;)
SA PRIGUSIVACEM
POGODJEN CAMAC A PUCANJ SE NIJE CHUO.....ZNACI......... SNAJPER
....METAK.... ispravka
mitologija se nastavlja - pucao je lovac za srnom i motak je zalutao i pogodio camac.... hehehehe.... boze moj morona i velikosrpske masinerije lazi, pa ko vam vise vjeruje poslije svega ovog sto se desava zadnjih 20 godina? gori su ovi sto prenose vjesti srne umjesto da se sami raspitaju, ali sta ces lakse je copy paste, vazan je kvantitet ko jeVe kvalitet, od kvaliteta se ne zivi....