Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mu mogu, ne mogu nista... Opet ce on biti na cesti za 24h!
@LepiNera Zato moramo zahtijevati od vlasti da deportuju ILEGALNE migrante koji su trenutno u državi i da spriječe ulazak novih ilegalnih migranata !
A boga ti gdje da ih deportuju?! Ne znaju ni oni sami odakle su više . Da ih fino potrpaju u avione pa ih razvezu po zemljama bliskog istoka i sjeverne afrike Onako lezerno.... Ne znas ni ti odakle si . Dokle si ti najdalje dobacio pjeske ?
Uhapsili jednog, a sinoć na Ilidži grupa od dvadesetak migranata šeta uz cestu za vrijeme policijskog sata. Sposobna policija, nema šta
Korona ne hara hara i haba nas ova vlast cifutska samo treba proteste odrzat svi na ulice i to ne mirne ne go ih trebamo istjerat iz drzave smrde...
Istjerati Fadila
Ovim migrantime se baš ne da da uživaju. Prvo pobjegli iz svoje zemlje od smrti, bijede, rata, pa im počeli braniti i pucati po granicama, pa ih hapse i smještaju u karantine i prije pojave korona virusa, još samo fali da ih virus sve potamani. Podsječa me na ajet iz Kur'ana: "Zar nisi čuo o onima koji su iz straha od smrti iz zemlje svoje pobjegli – a bijaše ih na hiljade. Allah im je rekao: ”Pomrite!” – a poslije ih je oživio."
Majke mi ne mrzim ih, ali ovako treba dobro nalupati da prenese ostalim.
Gdje mu je maska rukavice ?. Vratite narkomane na bliski istok !!!
Taman prevoz besplatan do kampa. Ko bi pješke do Blazuja?!
Eno migranata na Otoci ba pijaci ...ima ih pred trznim centrima koji rade
Da su ga u maticnoj zemlji uhvatili, smijao bi se, ali policajac sjekuci mu ruke
Ovaj se upisa od smijeha,veli sto je ovaj murijak stavio masku😂
Ne nije spucan!!!!Boli ga k.... sto je policija tu😂😂😂😂
Filmska akcija MUP-a KS... Moderni "Valter brani Sarajevo"
cojku zima
Eto dokle je novinarstvo došlo, jedva čekaju bar jednog migranta da uhapse da se ima šta objaviti hahahahha
Jeste mu udarili pet glava kazne?
Čak jedan🤣