Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mojne goloruk na pistolj, pa tamam da si i komandos..
ja mislim da če sbb propasti
Zaista i ja ne razumjem zasto se od ovoga pravi ikakva vijest, ovo je svakodnevnica u propaloj drzavi Bosna i Ercegovina.
A ILUSTRACIJA VAM JE PRAVA
UCESNIK PLJACKE JE ABDULAH FUSKO BRACO IZ NOVOG TRAVNIKA
manje vise svi cete doci u situaciju da pljackate jer necete imati hljeba da jedete iako vam je Alija obecao da cete jesti iz zlatnih kasika ... a ni kasika ni hljeba ...nista
prokleta je amerika i zlato sto sjaaaa
Evo molim Vas recite mi. Zar nije šerijat najljepši zakon na svijetu? Ovo pitam bez imalo sarkazma. Fino mu ruka ode za ovo i nikad, apsolutno nikad mu neće više naumpast da to uradi opet. Jedino ako želi i drugu ruku da halali.
Gdje su sada nrvladine organizacije da smijene gradonacelnika i premijera?
kerovi laju na Radoncica....nista novo...
HAJMO LJUDI!! http://www.facebook.com/pages/Drotovi/406627999401892
A onaj u Tuzli sto pobi 6 clanova svoje porodice, nije bio Hrvat? :( Pametnom i previse :/
MAMU VAM
Nemam ništa s Teslićem niti sam ikad tamo bio, kod nas Hrvata takvih stvari nema, a kod vas su se u Bihaću nedavno popucali i po ubi jali upravo zbog toga što spominješ Pametnom dosta, a tebi, naravno, nije, jer si i d i o t.
Kod nas se bar braca ne ub ijaju zbog medje kao kod vas u teslicu :(
više ne vrijedi ona da pošaljem dijete da kupi ...
@muha Dzaba to sve kad policija nista ne radi. A