Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko se nije zapitao kako to da je kod momka u ruci pronadjena rucna bomba ako su oboje poginuli od eksplozije iste? Ako nista to pokazuje opci intelekt komentatora iznad mene.
cesto imam obicaj citati komentare iz razloga sto o nekim dogadanjima saznam malo vise informacija ali u poslijednje vrijeme se ne mogu nacuditi koliko se dozvoljava pojedinim neciviliziranim ljudima da vrijedaju i zive i mrtve ne postuju ni svoju a ni tudu vjeru a posebno vama u redakciji sto dozvoljavate da se ovakve stvari iz dana u dan ponavljaju i stete vasem ugledu
obzira na ovu recenicu gdje se ogradjujete od komentara na portalu ja VAS smatram ODGOVORNIM cak i ISTOMISLJENICIMA sa svim ovim psihopatama jer ocito da VAS GOSPODO u redakciji ne vrijedjaju ovakvi komentari i navodi i da se ocito SLAZETE sa njima. Jer da imate ista LJUDSKO i NORMALNO u tim vasim glavam ne bi DOZVOLILI ovakve komentare na clanke ovog tipa. Ako niste sposobni da makar malo ljudskosti pokazete i brisete ovakve komentare onda UKINITE mogucnost komentarisanja clanaka!!!!! ILI DA MI IOLE NORMALNI POSJETIOCI POCNEMO VRIJEDZATI VAS VASE PORODICE I NAJDRAZE , DA LI BISTE ONDA REAGOVALI.???????
kakovas nije sramota
Gospodo iz Sarajevo-X, Zaista je sramota sto se ovdje desava. Dozvoljavate komentare poput ovih gore, zaista umobolne i sramotne komentare. Kao sto je neko od rpethodinka vec rekao, ukoliko zelite da izgubite normalne i nacionalno neostrascene citaoce onda samo ovako nastavite. Zaista je sramotno da dozvoljavate komentare na ovakve vijesti, ili ako ih vec dozvoljavate onda krenite ono sto jedan admin i treba da radi, i sto i pise u pravilima \"Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.\" Zaista sramota!!! A dovoljan pokazatelj koliko mi bas i nismo normalan narod, tj stanovnici ove zemlje, jesu i ovi gore komentari, STIDITE SE!!!
Lloyd i ostala sovinisticko / idiotska bagro nadam se iskreno da ce vam jednog dana neljudskost skupo biti naplacena. A vi sa ovog portala ste postali zaista saucesnici u podhranjivanju hulja i umobolnika.
Ovi komentari su za zatvora, a posebno za one koji dozvoljavaju ovakvo ponašanje. Sarajevo-x.com ce morati kad tad odgovarati pred sudom. Roditelji ovih osoba vas mogu tuziti !!!!! A sad za svaki slucaj Prnt Scrn!!!
Ovaj portal stvarno treba velike promjene, ja ne znam da li ovdje admini i postoje , ali ako im je cilj sto manje posjeta i komentara normalnih ljudi onda nek nastave ovako. Ovo stvarno postaje previse, na ovakvu vijest dopustati ovakve komentare..... Ne krivim ja ove sto pisu, znam da ima svakakvih psihopata i bolesnika na nasem podneblju sto se predhodnih godina i pokazalo istinitim ali dopustiti im da na ovaj nacin pokazuju svoju osobnost i svoje bolesno misljenje, stvarno ne razumijem . Ne znam sta ste sebi postavili za cilj ali ovo je bas bezveze. Nemam vise rijeci ....
ja patetike
užasna vijest,a za ove komentare nemam riječi
To se zove NESRETNA ljubav ,nemojte više tako komentarisati nije fer. Pokoj im duši .
Zaista su pojedinci sa svojim komentarima pokazali kakvi su mentalni bolidi.
Ukinite komentare, jeste li normalni??????????????
Eksjuzmi....al vi ste očito i.z.d.r.k.a.n.i.
ja sam govedo