Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili na prozoru. BMW je vozio 200 majke mi, prošao kroz crveno. Čovjek u sivom autu skretao na njegovo zeleno. Taj udar. Odavno nije ovoliko odjeknulo u naselju. Iz BMW izašli balavci naravno. Želim svima da budu dobro ali počinioci kažnjeno. Dosta vise.
A jesu u kom pravcu je koji isao?
Jauk majke “dajte mi da ga vidim”… dugo ću čuti u ušima. 😭
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u ovoj su ulici trke svaku noc, naravno policije nigdje...
Opet cu reci kao i prosle sedmice kad je bio sudar na Otoci, “Naravno da je BMW u pitanju”.
Dobro nema svaki dan udes ovdje. Majmuni se zalete od kružnog pa dolje prema malti. Ko živi u zgradama do ceste zna šta pričam
Ima li ijedan dan da prodje a da ne bude saobracajka u Sarajevu?
Zna li se šte kad će početi sankcionisati trkače u Sarajevu!?
Nista nije cudo pored ovakvih pojedinaca(zao mi je neduznih ljudi) tu se mora nesto drasticno uraditi,ovako ce biti kastrofa,svaki dan.
Potomci dosljaka na asfalt.Oni koji do juce nisu znali hodat istim, danas stizu i na šišu i stisnut papucicu gasa.Ovome koji je izazvao udes zelim da nikad vise ne sjedne za volan.
Nista bez smrtne kazne za došljake
Dash Cam uvesti kao obavezne na tehnickom pregledu.. nije puno 50KM.. snimati,objavljivati i prijavljivati nindje po gradu prije nego naprave ovako nesto. A i kad naprave, imas dokaz. Korumpirane policajce takodjer..
kakva mo roncina drogirana moras biti da ovo napravis
Ovo moraju bit carobnjaci, usred grada gdje je max dozvoljeno vozit 60 uspjet izazvat teske udese. Tobe jarabi, kad balafurdija vozi po 200 na sat🤬😡
GTA Sarajevo, ne moze meni niko zabranit da vozim kroz crveno.
NFS SARAJEVO EDITION
Hoće li stoka ikad doći pameti,najgore što nedužni strada ,jadni roditelji
Krivca ne zalim sekunde, ako preseli jedan problem manje. Zalim neduznog u ovom slučaju..
nisu mi jasni ovi mor*ni sto lete po gradu