Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vozite brzo!
..vežite pojas
Sreca pa niko nevin nije stradao... Ove dvije osobe ko hebe, da su ih i spartlama skupljali meni svejedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreća pa je bio u BMW-u, inače bi izginuli. Ovdje nije stvar koje auto vozi, ovo je stvar ličnosti, ovaj bi lik i sa golfom 2 ne bi na zemlju stajao.
TAko ti je to kad sjednes iz golfa dvice u BMW jbg...
tesko da se sjeda iz dvojke u ovakav BMW.,
jesi li to ti sjeo pa znas ? ja znam kad sjednes u mercedesa kako je a kad sjednem u bmwa kao da sam na kamen sjeo
I belive I can flyyyyyy...;)
Dara Bubamara je učinila svoje.
ljetne gume. pamet u glavu
Cesto suvozac izvuce deblji kraj i ne dajte nikom da se poigrava sa vasim zivotom.
Jbg vozac, makar i nesvjesno, "stiti" svoju stranu a i u trenutku sudara upre rukama u volan sto koliko toliko amortizuje udarac dok suvozac, sa nasom "kulturom" ne vezanja pojasa, bude doslovno katapultiran jer ga nema sta zadrzati
furaci u bmw
Opet BMW... Fakat prokleto auto.
..kao i golf 2 kompleksasi...
Svi mozemo biti u ovom sutra smanjite ljudi strasti ko god ovo cita, ginemo svaki dan.. stopp stopp stopp stopp sumaherijade.. NEZELIM OVO CITAT!!!!!!!!!