Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva sreća pa je naišo autobus, sta da je nišla Fiesta, Korsa ...stradali bih nedužni ljudi.
Klasika prestizat tu(idioti, nadam se bez tezi posljedica), krivina, a blagi pad, nepregledno(i ako oku mislis da mozes)
Koliko ima km tačno od ulaza u Mostar do mjesta udesa? Da li se pušta saobraćaj. Help, radim od 12 u Sarajevu.
Idi preko Novog mosta kroz sjeverni pa preko Raštana
Kilometar i po
cuj 8 km od grada koji kreten od novinara pa Sutina je mostarsko naselje
Pa konju vidiš li da je nesreća a ri o topografiji,što je špansko selo za tebe
Bio u koloni 10tak auta iza. Po svemu sudeći ovaj sa mečkom je preticao iz pravca Mostara, mada nisam vidio. Puna linija, a i da nije izuzetno ručno mjesto za preticanje, a ima idiota koji to svakodnevno rade.
Najgore je sto zbog kretena stradaju nevini.
BazniekDokta mentolu jel to bus na drugoj traci? Svasta u p.m? Trebao je busom u provaliju bježati? Sve sami stručnjaci za saobraćaj i sport kod nas u drzavi!
Rekao bih da je merdžan preticao pa nije stigao na vrijeme pobjeći u traku!