Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Put Gračanica - Tuzla samo na dijelovima može da se zove magistralni. Kolotrazi po tries' centi duboki, samo gledaš s koje strane ćeš točak da odbiješ.
treba ovo preživiti, ne moze se auto prepoznati
Šta očekivati,90% cesta u BiH su iz doba Fiča,buba,Tristaća…… i sličnih 🙈 o broju vozila tada i danas da i ne govorimo
Na ovoj seoskoj džadi najveći problem stvara uključivanje a posebno isključivanjee sa iste. Svakih par metara skretanje za njivu, avliju, trgovinu, firmicu, mahalu ..Puno konzervi na neuslovnoj džadi, odstojanja 5 metara, nagla zaustavljanja zbog isključivanja sa džade i hajdučki upad na istu.....Rezultat je ovo.
dobro je ostao živ
Pogodio ga sa RPG.Tobe Jarabi
dugo nisam vidio gore havarisano auto, ako vozac prezivi nek ostatak zivota provede u ibadetu!!!
Vile ga pronosale
Sta je ovooo...!!! Dobro pa nema mrtvih.... Nema automobila crvenog samo stopke ostale.... Uhhh...
na tom putu svakodnevno par traktorista pravi kolone i zastoje, stvaraju nervozu vozaca i prouzrokuju incidente i nesrece...trebali bi im dozvoliti samo po jedan sat ujutro da odu na njive i jedan sat predvece da se vrate kuci...placaju minimalna osiguranja a svi vozaci zbog njih ispastaju
bezbrij puta zbog stotinjak kilograma djubreta koje oni voze 10km/h stotine ljudi kasne na posao
Hvala Bogu sve mashAllah bez povreda
Brz oporavak ali treba vise pažnje i manje žurbe
Ma i ove kamiondžije su sad svakaka bagra. Ima ih nemaju pojma o vožnji ali rade iz razloga da prebacivanju drogu preko granica i brzo se obogate. Poznajem jednog ima nadimak Kosa iz Tuzle, redovno prevozi za narko bosove robu.
Ima neki kosa i u kiseljaku.
Šalim se.