Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maksuz selam čovjeku koji danas skreće u lijevo ali gleda skroz okrenut u desno. Kakvi majmuni voze to je postalo za ne povjerovat.
plasticni reno se rasuo ko klikeri
zato putnici ne povrijeđeni...
Jos jedno sa Stupa danas oko 16h. Ide gospoDza, ceka fino kod dzamije da se ukljuci na most. Lijepo namota preko obje trake polukruzni i vrati se nazad prema Doglodima ili kuda vec vodi ona ulica. Ljudi joj sviraju, gospoDza se samo smije. Cudo kako je nije pokupio niko iz pravca Bacica. Gledas i ne vjerujes sta vidis.
Ova raskrsnica je jedna od najopasnijih u gradu, video nadzora nema, vozila koja ne mijenjaju pravac cilj tih vozača je postići što veću brzinu jer je isti vidio na kraju mosta zeleno svijetlo upaljeno. Potrebno je ovdje kružni tok napraviti.Žao mi je, brz oporavak povrijeđenim
mene samo zanima kako su oni ovo uspjeli, i da je treperilo zeleno otkud ovaj drugi tu
Ma treba i lezeci, pa pokusaj onda jurcati..
Koliko je ovdje na Grbavici udesa bilo. Kružni tok napravite više!
Danas oko 15h, covjek 50tak godina ide bukvalno 30 na h pravac na Stupu, auto mu seta iz trake u traku TIPKA NA MOBITEL. Svi mu sviramo, ni da ga dirne, koliko god ti pazljiv da budes, budala na hiljade okolo.
Samo omladina moze da tipka i vozi☝️