Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedni mogu bez karte, drugi ne mogu. Jedni im je*u majku ako nemaju kartu (i njima nista), ove pristojnije peglaju. Muskarce i ne pitaju za kartu, djevojke torturisu. O strancima da ne pričam. Moraju poraditi i GRAS-ovci na ponašanju, a o kulturi da ne govorim. Ne pravdam ove levate jer ovakav način postupanja od strane dotičnih papak je za svaku osudu.
Samo udri krkane iz grasa, neka znaju da im narod nece zaboraviti njihovo terorisanje, udriiii bagruuuu
Ma daj ne pretjeruj, nasilje od strane građana nikada nije riješenje problema. Treba vlast da se makne od degradirane privrede i privatizuje ove državne firme, a ne da nudi privremena riješenja. Ništa nije toliko trajno ko privremeno državno riješenje.
Stečaj, pa reorganizacija, pa čistka, pa hvatanje Bime i porodice, pa iza njih ostale i njihove porodice i tako redom do današnjih dana. Naravno tu su i novokomponovani Fahrovi i Zlatkovi podstrekači nelgalnih štrajkova i buna.
Centrotrans, SDA firma, nema ovakvih problema. Tamo se plaćaju karte uredno od strane svih putnika. Da-Bgd-a CTS otkupio GRAS!
Nisu vise u pitanju ni karte koje traze nni taj strajk u pitanju je to sto vozaci nekad znaju isprovocirat pogotovu ovoja sto je pretucen on uvijek nesto glumi ako je jedno na stanici on ce ga samo proci ako nemas kartu hoce da zove policiju fujj sto je trazio to je i dobioo......
Znajul se imena napadaca?
"Vozač GRAS-a H. Š. brutalno je pretučen u subotu veče u ulici Hambina carina..." Hambina carina padinski dio grada (pardon ruralni dio grada) i sve je jasno o kakvim se krkanima radi. Vozaču sretno ozdravljenje iako im nemam namjeru zaboraviti onaj teror nad nama nedužnim građanima.
svi vi koji pricate , udri i ovo ono ste obican sljam, . ko, imalo vrijedi i drzi do sebe ne prica takve gluposti i ne spusta se na takav nivo.u centrotrans niko nije mogo da udje bez karte, pa sto vi ,, mangupi,, ne prebiste nekog.znam par komsija ,, rodjene sarajlije,, koji rade u gras-u, ali nisu vozaci, ali bih volio da jesu, pa da takvi ,, mangupi,, pokusaju njima to uraditi, mislim da ne bi zavrsili na , cumu, negou,vlakovu,.papandopulosi.
Jesu te jebale komsije?
opletite paci po papcima,nije sila resenje ali stvarno neka znaju biti šupci....tako da svremena na vrijime treba demonstracija sile da gras nije privatno ...AFERIM
Sta, trazio im kartu ili su klinci bombardovani ovom ogorcenoscu GRAS-om pa odlucili da se malo ku...ce? Ima 21 godinu i misli da ima svu pamet svijeta. Ne opravdavam vozace GRASa (mada znam i finih), ali i ovo je uzasno. Drzava nam je otisla u jednu stvar (dublje nego ikad, posto je vec odavno u tom mjestu)
samo udri krkane iz sandzaka-----oni misle da je njihov gras---
ona krkanka sto je covjeka pljuvala nije iz sandzaka a niti njen muz
Ima bezobraznih vozača, a tek revizora, ali nisu svi isti. Ima čovjek pravo da zaustavi bus i da neće krenuti, ako nećete kupiti kartu ili ne izađete. Ovo sa štrajkom je čisto politički okrestrirano za pljačku ovog poduzeća. Obe strane su krive i radnici i političari (na vlasti). Što nisu tražili da se napravi izborna komisija za istraživanje nepravilnosti u poduzeću. Da se javno sve objavi. Naravno pola političara bi se našlo na stupu srama koji su imali prste što se barem tiče GRAS-a, a pola radnika bi dobilo automatski otkaz, jer su "preko polja" dobili posao. Kad budu tražili i štrajkovali za javnu izbornu komisiju koja će provjeriti i istražiti, a sudski organi podnijeti kaznene i materijalne prijave, onda mogu imati punu potporu građana.
krivi su "građani" što ne tuže GRAS zbog 8 dana haosa
Ko su AH i AB, da ih mogu zaobići
AH i AB su gradjani koji su se usprotivili jednoj teroristickoj organizaciji, pobunjenici i heroji ovog grada. Zaobilazi ti njih ali pitanje je hoce li oni tebe zaobici?
@krofnicaa da ti slucajno nisi onaj sto sara po trolejbusima i povraca jer se raznijela u kakvoj birtiji...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cuj sinusna kost, nesto ne znam da postoji sinusna kost
to je odmah do kosinusne kosti,kako ne znas?
Supci jedni idiotski... i ovi sto udaraju i ovi sto pisu gluposti... sjetite se samo da niko ne strajkuje iz dosade, nemojte slusat tv i citat retardirane vijesti koje nam serviraju ko ovcama, pitajte radnike licno sta su dobili?!?!
To je onaj cica sto je jedini izaso da vozi u vrijeme STRAJKA !
Fasivat će GRAS-ovci svaki dan, ne zvao se ja Amar.
ti se zoves idiot