Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji su to majmuni, hoce da prodju 250 u krivini, i onda se cudim kako se zabiju u kamion
Vjeruj, za njega je ovaj kamion kriv
Nastradali vozac Q5 je imao srcani udar te je izazvao ovu nesrecu. U bolnici je preminuo usljed posljedica srcanog udara, a ne same nesrece.
i nad dzipom ima dzip
stara, dobra, provjerena šoferska: "do 100 na sat ti voziš auto, preko 100 na sat auto tebe vozi, i to u limenom tabureu ili sanduku" -- bez obzira što je to das auto!
Zaspo čovjek u vožnji
GLumi toseta proeskog
Prolazim ovuda skoro svaki dan i sve nesto kontam kako je covjek ovo uspio uraditi - umjetnost(mislim na vozaca tuarega). Sto brzi oporavak povrijedjenima.
E..moj jaruga..čista demonstracija. Ako si živ, neka ti ovo bude opomena..
A drzanje odstojanja treba prilagoditi brzini kretanja kao da niko ti nije citao :) haj nek niko glavom ne plati..
...za neke nije vožnja, al bošnjo nebi bio bošnjo da nekaže ko je on, ja sam ja i po gasu, za neke je civilizacija prebrzo došla.
BRZI I ZALIJEPLJENI!
Ali kako u zaustavnoj traci.... Da li se kamion kretao? Svaka čast šofer...Kako se ovo desilo?
Ni meni to nije nikako jasno.
Ovaj nije vozio ovaj je letio
nisu ovo fast and furious filmovi... ljudi ozbiljno shvataju neke filmove... :S