Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo moze biti uzrokovano voznjom neprilagođenom uvjetima na putu!! Mokra cesta, pa gdje ces do vraga????????!!!!!!
samo gas i preko pune,nema veze ako neko ide iz suprotnog smjera koji isto drži nogu do poda na gasu
nije sve u NEpridržavanju propisa.Evo ja sam vozila Fiata,Hvala Bogu ćerka prošla sa ogrebotinom,suprug je slomio 3rebra,a ja sam obje noge polomila.Lijeva noga od karlice do koljena,desna podkoljenica do stopala.Hvala Bogu pa su ostali učesnici,tj. vozač BMW-a dobro i"ČOVJEK SA DUŠOM I OSJEĆAJIMA" Ako čitaš ovo želim da se zahvalim na pomoći i ljudskosti.
Joj glupana zakljucuju po bmwu da je najveci uzrocnik nesreca, pa glupani jedni nije bitno koje auto vozis vec kad sjedes i svezes pojas tad moras svoj sitni mozak da aktiviraa i shvatis da samo sebi cinis stetu i drugima ako vozis nesavjesno.
Preticanje, jurcanje i puna linija čini mi se i ovde, žao mi samo ljudi koji voze normalno a majmun jurca, to rade i po gradu
Nije tačno,ali sve su ovdje sudije na tastaturi
Vidim BMW, nista cudno
Punto ispao beton.
Nema poginulih to je najvaznije,vidimo da je u pitanju stari fiat punto i noviji bmw i pogledajte razmjere stete na fiatu koje su katastrofalne.Imao sam veca vozila a i ova manja vozila,imao sam i udesa ali je sve dobro proslo s tim da ova mala auta samo treba da sluze voznji po gradu i okolici jer ako idete po magistrali ili otvorenim cestama rizikujte svoj zivot i zivot putnika u vozilu.
BMW i sto dvjesto na sat / samo bog moze da mi sudi..... vozi ili umri..... zivi brzo umri mlad..... i tako dalje.....
ovdje se vozilo puno vise od ogranicenja ali mnogo budala za volanom koji se nesta dokazuju
Nije niko ,vjeruj da je prva kiša,masna cesta i nepostojeći znak upozorenja.
ko im dade vozacku..treba pozatvarat sve ove skole koje nijsu sposobne da obuce kao ni da prepoznaju idiote koji hoce vozacku
Uhhhh pamet da se može kupiti mnogi bi bankrotirali
slajde bi bilo da me pogodi granata 155mm nego da me vatrogasci rezu iz ovog starog zeljeza na kraju je uvjek agresivna voznja u pitanju ili neispravnost nama netreba ni katalisator na tehnickom.
Jedan auto je BMW, a ovo drugo izgleda Punto?
Nije normalizovan. Evo nas u autu, ni makac već 20 minuta...
Za ove što ne znaju,ovde ima jedne hebena krivina,crna tačka,pravac nekoliko km pa ta krivina 90⁰ pa opet nekoliko km pravac,a najgore od svega što je neki debil tu krivinu uradio kako ne treba,kontra nagib,x puta ovde bude nesreća. 40 ograničenje,prođeš li kroz nju preko 60 još na kiši belaj.
Redovno vozim 70 cijelom dionicom bez obzira na uvjete nikad problema, nagib u ovoj krivini je dobro napravljen, očito je problem u lošem ovjesu/gumama
A zašto bi na ograničenju 40 vozio 60, i to po kiši?