Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ljudi ginu ovo dana strahota. Tuga i zalost, a majmuni znaju samo stavit radare jos na mjestima gdje je 50 kmh, samo da zaradjuju pare a sigurnost sve gora, ceste ko u Ruandi.
Zadnjih dana sam prošpartao BiH i uzduž i poprijeko i ono čega sam se nagledao je ravno ludilu! To pretiče kolonu po punoj, to blica iza da požuriš, to ne poštuje nikakva pravila... Ubacuje se lik preko pune linije tri auta ispred mene a već nas je par prešao i auto iz susjedne trake mora da koči puni i da se potpuno zaustavi da se konj ubaci. Čudi me da svaki dan po par ovakvih vijesti ne čitamo.
@Sare Da li su krivi vozači? I da i ne. Da li je kriva država što je dopustila da se recimo iz Tuzle do Sarajeva (120 km) danas vozimo dva i po sata? Jeste i jeste! Sram te bilo državo Bosno i Hercegovino!
@Sare Nepoštivanje pravila da.. ni u okruženju nije ništa bolje... ono što smo snimili na cestama u posljednjih godinu i po pokazuje da velika većina uopšte ne poštuje ni osnovna pravila saobraćaja... cijelo vrijeme pokušavamo ljudima preventivno ukazati na te stvari: https://www.youtube.com/BalkanDashCam