Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas ovuda dva puta prosao. Bijesni audi pretice na punoj, lik u focusu pretice kolonu, lik mi ulijece u makazice. Sve u 10 minuta voznje. Do cevljanovica do semizovca 20 km a na 5 mjesta ima isprekidana. Nervoza level pro
Upravu si legendo voziš 90 hladno te svi prestižu...Ludilo
kakve močne makine ovi bošnjaci poseduju danass, čudooo!!!
Uvesti privremenu vozacku sa ogranicenjem 2 godine.ukoliko napravi tri orekrsaja u tom periodu ponoviti polaganje
Polaganje na ovaj nacin je smijesno, izaci cu ja svake druge godine, sta je problem? Provozas se, ciko pozadi gleda papire, ni ne gleda sta radis, ako si stelu nasao pogotovo. Ako je ispunio kvotu polozenih, padas, ako nije prolazis. Instruktor te voza samo u jednom naselju, kad polozis izadjes na cestu nemas pojma ni o cemu...
Ograniciti broj izlazaka i razmaka polaganja... od godinu dana pauze...
Ovaj dio puta, od one pumpe Nestro pa do Cevljanovica je jedan od najopasnijih u drzavi bas zbog divljine kojoj kompleks ne da da vozi iza tebe, mozes ti vozit 150 km/h on mora ici brze od tebe. Slicno je i od Turbeta do Komara
zelimvam prz oporavak idase stoprija vrati te nanoge.ovoje kadastrofa stasedesaje sanasim sao bracaem.
Svaka čast.Ovo je prvi "tekst" koji sam pročitao u kojem je bukvalno svaka riječ pogrešno napisana.
Policija redovno pise kazne za svjetla npr. i tu su rigorozni, al zato kad vide mentalno nestabilnog manijaka koji divlja, cener za kafu je dobrodošo.
Pola ove bosanske stoke vozi sa kupljenim vozačkim dozvolama. Jedino se tako ovoliki broj nesreća može objasniti.
I opet nesreca... Eh boze kad cemo mi docekati dane srece... Da nam svaki dan bude ispunjen necim finim, lijepim trenutcima kao i finim vjestima... .
Cesto putujem ovom dionicom prema Tuzli...Samo jucer sam izbjegao 3 sudara do Tuzle.Imamo nasilje na cestama definitivno.I,razlozi za to su mnogo dublji od pukog nepostivanja propisa u saobracaju.
svatovi imali udes
Ljudi pazite se. Bez rotacija i blinkera nasi putevi nisu sigurni.
Ne treba nam rat.
Gdje ovaj pošao brate
Poceli su divljat.
Ma de ukinite nam vozacke dozvole i sve ponovo na polaganje, sa komisijama od najmanje 5 clanova. Pa ovo nema ni u Indiji, ovoliko nesreca po glavi stanovnika.
@1201 A koliko je to nesreca? Jedna ozbiljna u par mjeseci? Mozda 2-3 sa smrtnim slucajevima godisnje? To je sve normalno, nista strasno.