Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosla iz Dubajia gdje je kontrola americka i ovim idiotima sumnjiva ?????
Ja ipak vjerujem da je pasoš bio falsifikovane ali su se uspjeli dogovoriti sa sudom uz odgovarajuću nadoknadu. Skener za pasoš automatski reaguje na falsifikata baza podataka se stalno obnavlja.
@Doo Rogovi i Kopita cija baza pod? U BiH? Hahaha
Ja ipak vjerujem da je pasoš bio falsifikovane ali su se uspjeli dogovoriti sa sudom uz odgovarajuću nadoknadu. Skener za pasoš automatski reaguje na falsifikata baza podataka se stalno obnavlja.
HAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JOŠ JEDNA NEVIĐENA BLAMAŽA 'RSTRANAČKIH ROĐAKA' KOJI SU SA FOČANSKE KOBILE SA HIPODROMA ŠLJEGLI NA AERODROM.
Hahaha, baš uzbudljivo. Malo do suda na medenom, imat će šta pričati djeci 😂
You had ONE JOB, ONE!
u svakom slucaju BiH treba izbjegavati u sirokom luku
Sjecam se jedne karikature gdje na velikoj kapiji stajala tabla sa natpisom CUVAJ SE PSA.! Odmah u drugom cosku je bila slika od ovce a ispod je pisalo KAD DOBIJES POSAO PREKO STELE.! 🤣 Vjeroj atno je i ovdje danas tako bilo!?
Nakotilo se poturica, što je je, ko stvoreno za fizikalce, pa zašto onda rade ono za čega nisu sposobni? Zar nema dovoljno Hrvata i Srba za radna mjesta gdje treba mozak?
hahahaah pizdune jedan škutorski, tucaj kamen kada nemaš šta drugo
Fukare dosli u Bosnu na medeni mjesec.
Granicna policija garant nije ni znala da postoje Komorska ostrva pa odatle je i optuzise za falsifikovanje pasosa...
Kontali da se nalazi negdje na Jadranu pa im nejasno kako otok može imati svoju putovnicu.
Granicari sa osnovnom skolom i neznanjem,odgovorne kazniti!
Nije ocekivala da i u Evropi ima vukojebina u kojima se dogadjaju takve stvari.
Presmiješno, uhapsiše ženu zbog "sumnje na falsifikat", što ne pohapsiše desetine hiljada migranata koji uđoše u zemlju bez ikakvih dokumenata? Valjda ovi iz islamskog svijeta pa mogu vršljati po BiH kao da su kod svoje kuće!
Kako otkriti na nevidljivom dokumentu da je falsifikat hahaha
Jel moguće da ima i ljudi koji ovdje planiraju medeni mjesec haha... Obavezno tužiti, pa makar i mi morali iz svojih džepova dati jer bolje njima nego našim guzonjama i glavonjama
I ja sam iz Bosne, živim u Švici, ali nikad dole tako nešto planirao ne bih
@zaboravan Ljubomora boli ;)