Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najprimitivnije osobe u Sarajevu su taksisti i Grasovi revizori i vozači!!!!!!!!!
realno gledajuci hejbet pjesaka hoda kako je i navikao dok nije sisao u grad, prelazi cestu ne gledajuci lijevo desno jer to nije morao gdje je zivio do sada, drugi dio pjesaka zabije slusalice u usi i ne bi cuo ni da im voz trubi, treci dio pjesaka gleda samo semafor bez da pogleda u cestu vjerujuci da je samim tim zelenim svjetlom osiguran prelazak preko zebre bez obzira sto se neki bolid zaletio 200 km/h cestom bez mogucnosti da zakoci... o vozacima ne bih trosio suvisne rijeci...
na pjesackom ga je udario dok je pjesak pretrcavao cestu a bilo mu je crveno svijetlo, tako da ti veze nemas, a sto se tice ove korpe, nije ni sekunde losa, nadam se da ti imas bolju kad ovako pricas... :))))
NA PJEŠAČKOM GA UDARIO.ŠO.ŠO.N HISTERIČNI SA KORPOM OD AUTA.FUJ.TAXISTI SU NAJGORI VOZAČI I BA.GR.A U SARAJEVU!KOLIKO SAMO PROBLEMA PRAVE TO JE BLAGO REČENO UŽAS I JOŠ SE PRO.KU.RČE I HOĆE TUĆI,SVAĐATI I SL.
Vozac nije kriv uopste,prvo se malo urazumite pa pisite ovakve komentare o ljudima koji zaradjuju krvav hljeb,bore se sa svakakvim budalama,sa ljudima koji ilegalno rade i otimaju koru hljeba onima koji uredno placaju doprinose drzavi.Sto se tice pjesaka,no comment,danas je vise nekulturnih,bolje receno pjesaka koji su dosli odnekud iz da se izrazim pm,ne znaju ni sta je semafor,nego li vozaca,a pogotovo taxi vozaca,koji se svakodnevno po 9 10 sati bore sa svakakvim budala,sto u vlastitom autu,sto u saobracaju.
ebali majku taxisti najveca banda..
pa zakonu o saobracaju pjesak je svetinja na cesti, i tu nema dalje rasprave! a to sto nam u taxi sluzbama rade kriminalci i lopovi sami smo krivi! 1000 puta sam svjedocio prolasku kroz crveno od strane taksiste, poturanja da ga udaris i da ne nabrajam dalje cime se sve sluze!!!! nema tu 2% normalnih vozaca!!!! Sretno pjesaci!!!!!
koji idioti ovi taxisti
Pa sta je pjesak trazio na pjesackom prelazu kojeg klinca... Bas ove pjesake treba pogazit sve... Jos malo i po trotoarima ce ih tabat...
Pješak je car na pješačkom prelazu, taman da mu je bilo i crveno, vozač je morao stati ranije
zna li Dzeko za ovo, hoce li obici povredjenog u bolnici i darovati 2 marke
-Cuj Tahi............ udario ,ha ha haaaaaaa.
Taxi vozaci postali su problem grada,umjesto da pomazu gradu.Od 70 godina do danas,nikada u gradu nisu bili ovako podivljali taxisti,mnogi su i suvise bezobrazni u svakoj prilici,pogotovo dok su u voznji.Ocima sam gledao kod Vase Miskina kada taxista se namjerno ubacuje zenskom vozacu da ga udari sa strane i pored toga hoce da je bije da nebi ispao sumljiv,nisam zenskoj smijo da svjedocim sto su taxisti postali i opasni u gradu.Kanton bi trebao da se pozabavi ovom problematikom i ovaj komentar nema veze sa ovim gore clankom....
http://tiny.cc/Get
@irfan ma zanimljiv si mi skroz, ali nemam ja vremena da se prepirem s tobom, nismo na istom intelektualnom nivou, ja sam samo objasnio ljudima sta se i kako desilo, a rekao sam ti sta je za tebe, imas jedno veliko mahanje..... :)
Hahahahahahhaa joj slomljen zub je prejako!
..ajd ljudi ne serite vise panije ni cudo sto se sve ovo desava kada je vani 40 tepeni... ni vozaci ni pjesaci ne znaju gdje im je glava gdje dupe.... za sve je krivo globalno zatopljenje....