Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno,ovo je postalo svakodnevnica😪
Pojede laguna passata.
taxisti najveca olos u saobracaju..nit gledaju samo preljecu iz trake u traku bez zmigavca
kad potrosite 100 maraka u kafanu a voznja sa taxistom kosta 2 do 5 maraka vi se cudite, onda su vam ti isti taxisti jarani a niko ne gleda i ne cijeni tudji posaonego samo svoj, seljati jedni
prevedi
@jedan vamo 😂😂😂😂😂
Nabijem vas na k...c ja sve koji imate nesto protiv taxista. Prvo, kad se napijete i bazdite i baljezgarite i ne znate da objasnite gdje ste krenuli kad udjete u taxi, kad zaustavljate prvo vi taxiste tamo gdje je nedozvoljeno i opasno, a taxista mora zaraditi kao i vi na poslu, kad dodje vikend i vi se opustate uz razne opijate i silite se parama, kad saljete bombonjere i cvijece svojim kurvama, kad zovete taxi da preveze kuravu od kafane do mjesta za jebaliste,
Sta je problem sto neko zovne taksi kad se napije? Zato i postoji taksi.. ne kontam.
Taxsista nije mi zao
Za vasu informaciju taxi vozilo je u svojoj traci a renault je presao dvije trake i usao u kontra smijer,a nemate ni zasta da ga zaliti ni da ga ne zalite to sto imate predrasude o taxistima nema veze sa samiloscu ili sa saosjecanjem sa ljudima koji su unesreceno L.P.
@dsxx hvala na lijepom pozdravu
Dajem ruku da nije bio vezan...
ma ne treba po gradu, nema murije. -kaže mi taxista svaki put kad sjednem u auto
Vezat ce se od danas. Moj rodjak je jednom poletio naprijed, srecom nije imao sudar, ali od tad se veze i kad ide do prodavnice 100 metara. Ja se ne vezem, jer nisam poletio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strucnjaci neki!