Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imena klixe, imena?
@sve na kvadrat Dobit ces imena poslije okončanja postupka
Njih nije trebalo suspendovati vec dati otkaz i da ispalte odstetu sto su oni ubili covjeka.
isplate
Kakav degen moras biti da pustis potencijalnog ubicu na tockovima da se krece i bude prijetnja za okolinu,oni su direktni saucesnici u nesreci,treba im se suditi,a ne suspendovati.
Samo oštro Semire.
Uzeli cvaju kao svi do sad sto uzimaju i usutili se Pa se onda pitamo odakle svaki dan ovoliko udesa.
Na banderu objesit obojicu!
TO nije propust nego ubistvo iz nehata radi koristoljublja. Bagro
Neki novi momenti, nisam znao za ovo ranije? Kad vidim kakvi se očigledno neispravni automobili voze cestama samo zato što se drotovi "sažale" nad "zemljacima" nije ni čudo što im točkovi otpadaju? A Romi i njihovi nikad neregistrovani kombiji su posebna priča, kad ih vide okrenu glavu na drugu stranu i zaustave mene! A i drotovo dijete se može naći ispred takvog kombija...
Napisite slobodno sto su ga pustili neka se zna da su ubili dva covjeka a mogli su i vise a sve zbog 50KM.
Dobili ljudi po cvaju. I kažu pjanduri: samo pravo care, i drži volan fino.
sad ih teretiti za dvostruko ubistvo
Pa imate na Slučajevima x kada javno puštaju lika mrtvog pijanog "hadžiju" da pomjeri auto na parking! Wtf?!
Kako him zvaja oci zaslijepi odmah im se prividja kila janjetine!
kod vas vazda navodno... mozel se ikad konkretno stati iza teksta kojeg pisete.
„Avaz“ otkriva da su zbog ove nesreće policajci iz Kaknja Amir Grahić i Edin Habibović suspendirani su jer su te noći kroz napletne rampe pustili vozača K. J. koji je bio u pijanom stanju.
@planinski.lav Avaz mahalci neviđeni.
eto koliko vrijedi zivot kod nase policije najvjerovatnije 50km i dva zivota ugasena zbog 1kg jagnetine i par piva,policija i pravosudje trebaju reformu od temelja
👍👍👍👍👍