Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo moguce ?
jest mucili dijete 2 godine ( sto je dokazano) a oni ce dobiti po godinu ... vidis da je moguce... nisu dobili da se muce koliko on nego pola.
Pa sta se ovo desava. Zlostavljati ovako svoje dijete, sta bi radili sa tudzim. Sramota. Trebali su dobiti 20 godina.Godinu dana zatvora su trebale dobiti komsije sto su sutile a nisu prijavili odmah.
Ovi zlostavljali dijete godinama, zatvorska kazna godinu dana, tamo gospođa otrovala djecu, uslovna kazna 6 mjeseci. Čovjek da nahrani gladnu djecu, za drva dobije 15 mjeseci zatvora. Da li je realan sistem ove države?
Dali je moguće ovo za ovakva nedjela po godinu zatvora? Gadost od drzave, tuzilastvo i suda. Po ovome na zalost vidimo u kakvoj drzavici Ticino.
Gdje prestaje logika, tu pocinje pravosudje BiH.
A sto ne objavite imena?
dozivotna u istim uslovima koje je neduzno dijete prezivjelo
Sudija , dijete ti dabogda vezali lancima
Kakva je poruka ova godina, pi…a vam materina budućim roditeljima kad budu iste stvari radili… NIKAKVA STOKO, pa pogledajte svoju djecu kući i razmislite !!
Ovo treba kastrirati da se ne mogu pariti vise,strasno
Ja cu samo reci ovom sudiji koji je donio presudu: BOG TI PLATIO, OVO DIJETE JE UNISTENO. DABOGDA NIKADA NE OSJETIO STA ZNACI BOL OVOG DJETETA. FUJ.
Sta je godina kazne za zlostavljanje vlastitog djeteta..nista, ali apsolutno nista. Sta je sa djetetovim traumama koje ce ga pratiti kroz zivot. Zasluzili su bar 20 god. strogog zatvora.
Ma samo smrtna kazna bez pardona, a što se tiče ljudskih prava dati im pravo da biraju kojom metodom žele na vječno spavkanje. A sudije koje su donijele ovakvu presudu treba nogama isutati iz kancelarija na ulicu i pobacati u kontejnere. Pu olosu korumpirani
ovo bi trebalo kazniti gore nego ubistvo
Ovo i jeste gore pa dijete ce imati traume dok je zivo a sudijama zelim da im se jos gore desi pa kako ih nije stid mogli su im i uslov dati. Godina se i moze pretvoriti sto je najgore u novcanu.
Alija okreces li se
Prokleta drzavo, prokleti da ste roditelji, prokleti i sud i tuzilastvo, ovo je trabalo osuditi na dozivotni zatvor, na tesku robiju, bezosjecajne zvijeri!!! Ako ima bozije pravde, neko ce vam sve ovo vec nekako naplatiti!!!
Ja suda i govna,ma da kakva je drzava nemozemo ni ocekivati nista bolje