Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj s bagerom je nešto krao ili muljao u to doba (po mraku). nije valjda išao raditi 01.01 u 06:00 ujutro. kad li je tek ustao, otišo po bager, upalio ga, stigo do mjesta tragedije itd... kad bi bila anketa šta je logičnije u to vrijeme i na taj datum vidjeti: pripitog vozača ili bageristu na cesti, ja bi zaokružio pripitog vozača.
Sta ste se svezali bagera, nekome je radni dan 1. januar, ne radi svako u drzavnoj da moze odmarati pet dana..Ovdje je brzina u pitanju, jer ako normalno vozis sigurno ces zakociti na vrijeme.
Po meni treba tačno utvrditi šta je taj bager tu radio i kako se ponašao jer BMW i Audi su mogli voziti i samo 60km/h ali pri direktnom sudaru ti to dođe kao 120km/h u zid to jest pogibija ( osnovni zakon fizike ).
@CoOpEr_No1 Jaro čini mi se da je Audi "progurao" mjesto ne sreće s nekoliko metara.Znači morao je on imati veću brzinu od BMW u trenutku udarca.Naravno BMW je mogao imati veću početnu brzinu ali ga je usporio eventualni udarac u bager.Treba ovo dobro ispitati.
@CoOpEr_No1 Изгледа као да је спасилачка екипа одсјекла кров. Ако није то, може бити од налетња под корпу багера, до је багер скретао.
Koja li je to ironija kada pogines za neki praznik,vjerovatno pjan i nadrogiran.Bas tada polako treba voziti i voditi racuna o voznji.
Sudbina...
jovice martina lakavam crna zemlja bosanska
Jeb em ja tebi mater "bosansku", i na ovakvoj temi bolesnici sire svoju bolesnu "bosansku" ideologiju.
@tender nisi ti normalan, paranoja te hvata oko normalnih stvari, izražavanja sućuti, kakav debil, sigurno si glasač SNSDa, samo su oni tako zatucani, ako ti se ne sviđa ime države prerezi vene ličnom kartom
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sabur porodici, zao mi je svakog zivota.. Nista raja necete postici ako.negdje stignete 5 min ranije..
... a trece bager na magistralnom putu.
@svjezeobrijan hoce li ga helikopterom prenositi?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)