Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma roknula ga kurava kazu da je naruceno ubistvo a i ovaj gips oko noge mi sumnjiv a sta znas mozda joj i noge polomio ma da cisto sumnjam, kurvanska posla na tvom mjestu nebi skino tu maramu sa glave do kraja zivota a ona jos izbacuje video kako je ona neka elita, obicna jeftina prostitutka
Kako će se polomiti kad ima dva air-baga? To je neka zvrčka.
Čuj, da je operišu! Jeli osigurana, ima li onu markicu?
Osumnjicena za ubistvo i bjekstvo a advokaticu boli sto se nagadja jel gips lazni.
Lazne informacije sa svih strana se daju od samog ubistva.Izgleda da u biti se ne zna niti motiv a kamoli pouzdano ko je izvrsilac a ko nalogobavac.Svaki dan nove versije i lazi od strane portala.
ona ga nije ubila, zivi bili pa vidjeli
moze kitu samo vidjet
Ubila ga iz vjerskih razloga! Vjerovala je da ce joj dati puno para! 😁
Morala ga je ubiti, nije joj platio usluge kutijom cigara koju je obećao.
Vežite je za krevet da ne pobjegne
@MarimJa.. 😅😅😅🤔Velis🙄😃kakav je shejtan mogla bi sa krevetom zbrisati😝😂🤣😄
Polomio vjetar grane moj jablaneeeee...