Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jadan ovaj grass, jos i vi udrite po njemu
svaka cast pravim navijacima, ali za mene je ovo stoka, lupas po svom gradu, ajd po svom gradu nego dosta ih lupa i po stadionu kluba kojeg voli, a kune se u njeg... smirite tenzije ovo je samo sport..
Mogao si to napisati u novi komentar , a ne se ubacivati u moj
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nisu navijači, to su divljaci.
Sve divljaci . Nula
sječam se novembra 1990'e, kad sam bio na utakmici Olimpija (LJ) - Crvena zvezda. (background: tada su eskalirali nemiri na Kosovu, Slovenci poduprli Albance, a delije najavile masovan dolazak i demoliranje Ljubljane). Kako su tu ugrijanu atmosferu riješili? Načelnik tadašnjeg slovenskog MUP-a (prezivao se Čelik), odredio je da se voz iz Beograda zaustavi na prvoj stanici na istočnom ulazu u grad, nekih 15 kilometara od stadiona Bežigrad. Tu su iz voza izbacili sve delije, pa su su ih uz jaki policijski kordon natjerali da marširaju čitav put do stadiona. Kako nisu baš vični hodanju i kondiciji (već razbijanju na kratke staze), jedva su došli do stadiona, svi premoreni, bez atoma energije i bilokakvih motiva za demoliranjem ičega. Drotovi su ih smjestili na tribinu za gostujuće navijače i skoro da se nije čuo ni glas. Ko god je htio na wc, digao je ruku i u pratnji 2 drota ispračen do klozeta i vračen na tribinu. Eto tako..utakmica odigrana bez ijednog incidenta; pa primjenite i danas
Ja kao navijac Zelje *** mater ovim balavcima sto su ovo uradili.Jebem vam sve maloumno,retardirano.Tacno vas treba po kratkom postupku.Nemaju pametnija posla.Sta ce sutra biti u zivotu...mogu samo krast,pljackati,dilati pa i ubijati. Ako ih uhvate,treba im jednu baklju u usta uguratu a drugu u supak !
Prno siptar u tramvaju pa izbila tuca
Ludi Gaso (Gadafi) je bio 1000% u pravu kada je zabranio fudbal.
ma cim se utakmica ne moze tek tako nastelit ovi nasi nemaju sansu ( ni jedan klub ne izdvajam) zao mi je samo pravih navijaca koji idu u organizovanim korteima, koji daju lovu za baklje, zastave, transparente, placaju da se rade grafiti po gradovima za voljene timove, a ovi samo peru pare preko tih timova =/ a ovi huligani sto pale, prevrcu, razbijaju vozila u kojima se mogu naci i djeca, mame sa bebama...nemam rijeci, vjerujem da oni ne znaju ni ko je igr'o oni su i izasli iz kuce sa ciljem da uniste.
Jadni vozaci GRAS-a, dosta im je traume sto su im vozila bez kocnica i bez masu nekih dijelova, putevi katastrofa... jos treba da gledaju odakle ce im kakva budala za vrat skociti a zdravstvene knjizice neovjerene... Krkanluk zesci... Svaka cast nasim vozacima, imamo zlatne vozace...
I sad lagano kao što ste otjerali PREDOBROG i PREPOŠTENOG PAJU, otjerajte i ovu upravu,a PAJU vratite.
Je.b'o vas nacionalizam i to svađanje ko je bolji čiji su navijači bolji... jeste'l vidjeli Široki (iako navijam za Sa) on je osvijetlio nas bosanski obraz ,a ne ovi huligani. Široki ce dovest' veliki Udineze u BiH neće ni Željo ni Sarajevo.
široki nam osvjetlio obraz??? Navijaš za Sarajevo??? Drug, jesi na nekakvim drogama ili šta već? Kakav široki, kakve PM. Paša moj, ti nisi navijač FCS, možda simpatizer, možda, ali navijač, Hordaš, Pitar, NE! Briši ovaj post, poslušaj me, i zaboravi na široki i takve budalaštine.
Bolje da ste premlatili igrače i upravu kluba.
Yebene propalice!
cuj Zeljini navijaci Pitari ispali a Manijaci polupali tramvaj ha.ha.ha eto krivo Zeljinim navijacima pa divljali po gradu e jbg.
Opet ja ponavljam da tzv. fudbal ili nogomet treba ukinuti kod nas, rezultati nikakvi, igra jad i čemer, i jos se oko toga okupljaju kojekakvi frustrirani nazovi huligani...
i englezi su se do prije par godina doslovno ubijali, a sad ih na utakmicama razdvaja samo red stepenica, znaci nema seljakluka nikakvog, treba i nama davati zabrane po 2,3 ili 5 godina, pa kad ovi divljaci sto su vatreni navijaci sarajeva/zelje i nebitno koga ne odu da gledaju svoj klup 5 godina, vidjeli bi onda da li bi ubacili zvaku na teren, a ne ovakav divljakluk kroz grad praviti......i ubjedjen sam da je u ovom tramvaju bilo i nekih neutralnih, neduznih ljudi...
GORI KANTONALNA BOLNICA DR. IRFAN LJUBILJANKIĆ - BIHAĆ !!!!!!
Još nam je samo ovo trebalo.Nakon što su nas obrukali igrači, sad nas i vi brukajte.Stoka