Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se desi kad pasha sa passatom pokuša da se uvali u traku na nepropisan način. Sad nek uživa.
Potpisujem stari moj. Jos bi mu i vozacku uzeo da mu vise ne naumpadne ovakvo sto. Bio i vidio sta se desilo, ali na zalost ovakvih je bruka po sa.
Kad seljo kupi passata, i pocne gasove udarat, gistro bančo!
ja naslova,nebi da su se sudarili NLO i NASIN satelit!!!!!! Pa ljudi to je automobilski promet,to je svakodnevnica?!?!?!?!
aaa gdje ces sa kamiJonooom, frajeru :D
boki sto ga nisi malo bolje nabio da ga bar bacis 7 m da sa malo nasmijemo.
Ne mogu da vjerujem! izbrisali su mi kometar samo zbog tri slova -->SDA pa stvarno i na ovom klixu rade kriminalci
poznati mi ovi to radi osiguranja ugovorili pasat vec bio udaren
Izazvalo ludačko prestrojavanje Passata cirkus na cesti.
marke passat -.-
E nek su SDP-ovci dobri i posteni!!!
Sve je to divno i krasno samo nek niko nije povrjedjen a najgora stvar je kasnije se ganjati sa osiguranjem pogotovo ako je rijec o sarajevo osiguranju pa kad ti ponude da ti oni naprave auto kod svog majstora na Stupu a onda te zahebu strasno vrate ti gore nego sto je bilo