Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako ljudi,sabur sabur.
sto brzi i bezbolniji oporavak povrjedjenom...
Gasite komentare na ovu temu.
@Zimzelen preticanje pa misliš sine da je golf 2 ferari auto staro 30 god i pretičeš sreća da nisi koga ubio
Ne mozes vjerovati kakvih debilcina ima na ovom Klixu i sta komentarisu. Covjek je u zivotnoj opasnosti kreteniiii!!!! Drugo, ne mora znaciti da je on preticao. Trece, moroni moronski ne znate sta se tacno desilo!!!! Moroni, kreteni!!!!
Sve nervozno i bijesno!!!
Dobar neki vozac pa ne vidi ni kamiona kad pretice!!
Uvesti u red... crna hronika,sport,umjetnost,umrli,program,golf dva danas udario...
Ne vozite gnjolfa 2 ljudi.. To više nije bezbjedno auto.. Sigurnija je bilo koja "trulja" preko 1994-tog godišta ako baš ne možete nešto bolje od toga kupiti.. Sredinom 90-tih su se uvele norme na crash testove i bezbjednost auta je drastično poboljšana.. Kod gnjolfa sav udar ide u kabinu umjesto oko nje..
nema tu sta vise pametovat. al ponovicu po tisuciti put: 1) ..vozi lagahno,tj. uzivaj uvoznji anemoj biti glupi drkach koi mora sve prestic dane ginesh........ 2)...prilagodi brzinu cesti, tj uslovima na cesti......... 3....prilagodi brzinu vremenu, kisha, vetar, itd...
4)....gusto unaseljenom mjestu josh vishe uspori, vozi max. 30 nasat..... 5)....prilagodi brzinu autu koe vozis....npr. ak vozis krntiju vozi lagahno nemoj bit glupi drkadzija koda vozis feraria jer nevozis-vozis sporet
g2!
naletio na tvrd orah zasto preticati u naseljenom mjestu sam pao sam se ubio
E kad je uspio ovako slupati golfa 2 baš mora da je kreten.
Još samo malo i bićemo kao Indija. Čestitam
Nažalost nije mu prvi put! Cijeli prednji dio je mjenjan! Skidano sa crvenog golfa!
@mokebr1 sta vise ba sabur...hebat mater svima ko pretice, vozi preko ogranicenja...drka qurac dok vozi
Rasturio ga k'o Kojović 200.000 KM za no name nvo.
Zahvalite se Bogu što ste živi ostali..