Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudeci po fotografiji radi se o preticanju u tunelu
@silentbob2 nema tu preticanja ako je juzni ULAZ u pitanju. Ako si prolazio kroz ovaj tunel znao bi da bas taj ulaz ima takav polozaj (krivina i blaga uzbrdica) da dva teretna vozila moraju bukvalno da stanu (ili ovaj van tunela ili ovaj u tunelu ako je malo udaljeniji od samog kraja) kako bi se mimoisli.
@kakosimi jesi li primjetio mozda retrovizor automobila iz koga se slikalo, pored njega kombi u susjednoj traci i putnicki automobil zakucan u njega... kombi se nalazi u svojoj (desnoj) traci a sta tu radi ovaj putnicki automobil?... onaj ko je slikao je morao obici lijevom trakom mjesto udesa... kontas?.... btw gdje si uopste procitao da se udes desio na ulazu u tunel, lijepo pise "u tunelu"!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da im nije iskočio drekavac?
javlja se direktno ucesnik iz saobracaja koji se desio u tunelu vozac sivog audija, evo u kratkim crtama kako je bilo vozio sam 70kmh u normalnom rastojanju od kamiona pritoom je kamion na kraju tunela naglo zakocio ja da ne bih udario u kamion vidim sa moje ljve strane nema nista skrenem u ljevu stranu da zaobidjem kamion medjutim nailazi drugi kamion u suprotom smjeru dj dolazi do direktnog sudara.
KAKVI STE VI DEBILI PA UBIJ SE
rekao bih da je opet bmw u igri bio.
MEMIGRANTICA....... U LUDARU MORAŠ
KO VAS ..GLUPANI .. TUNEL .. ODSTOJANJE I SMANJENJE BRZINE ... TRAZILI NASLI
to nisu osobe, to su kreteni!
Kada mi jos nemamo autoput normalan, sta ocekivati po ovim nesigurnim putevima...
@ikke Kakvim nesigurnim putevima. Pravdate hajvanluk za volanom. Što bolji put to veći konji divljaju.
Omjer putnickih i teretnih/kombi vozila na BH cestama je 60:40 s tendencijom rasta na 50:50%
Garant ovaj preticao dva slepera pa se zajebao.
U tunelu se sudarilo hahahaha