Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki dan je belay na ovoj yebenoj dionici...dva se vozila kucnu i kolaps...
joj da mi je samo vidjet ko je dao minus na ovo, da mi objasni zasto, sta sam pogresno rekao?
lijevi far za pasata povoljno , javi se poz
Ne razumijem ovo: manji sudar, manja materijalna steta i odmah guzve. Ako je samo materijalna steta, to treba sto prije skloniti sa ceste, a ne cekati policiju za svaki manji udes i blokirati cestu svima.
Onda kad hoces da naplatis kaznu, osiguranje ti kaze, ako nisi ispisao EU obrazac i uslikao, ne vrijedi nista jer nisi zvao policiju na uvidjaj. Stetu snosni sam, ako nije kasko.
Pa zato fino uslikas, dokumentujes, trazis ime i prezime + broj telefona od evt. svjedoka i to je to.
PROGLASITE STANJE ELEMENTARNE NEPOGODE U ČITAVOJ DRŽAVI KONJINE NEDOHEBANE!!!!!!!! PA OVO JE NEIZDRŽIVO, NISMO JOS ARAPI POSTALI DA NAM NE SMETA OVA VRUĆINA , BAGRO HEBENA !!!!!!!!!!! OD TRI RADIM DOK DODJEM DO RADNOG MJESTA TREBA DA SE KOMIRAM PIZDHA VAM MATERINA!!!!!!!!!!!!!!!
vrucina ...još kad se upali klima onda sve zuji u ušima
Ovo je najgore kad vrucina udari po glavi pa neznas ni kud ides a kamo li kud vozis
Joj mogu misliti kakve su guzve bile. Tu je haos i bez udesa. Jadna raja.
nema golfa dvice jeli moguce
Lose ceste,nepažnja i alkohol,dobro i prolazimo