Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaposlite ovog fotočitatelja-odlične su mu slike !
ovo je neko s alipasina doso' greskom u grad.....
Kad Halilovića smijene biće nadam se i više policije na raskrsnicama. Inspektor Nagib, Ragib, turlilu. turlilu
kod nas bi trebali semafore i u krivinama ugradjivati
Moras oprezno hodat ko macka
Eee Sarajevo grade šta ti papci rade
sarajevo mega-mahala
Svaki dan me sve viss strah prosetati se gradom, pa ne mozes vise ni u centru grada hodati sigurno, ljudi prestanite se drogirati i pit alkohol.
Predmet ce ostati u ladici...ne brinite se.....
ma nek sam se ja putem stranke asfalta necijeg stana i uhljebljenja u drzavnoj firmi docepo...a kako cu se po istom ponasat i trkat...to je samo moja stvar...imam svoje zemljake iz stranke u policiji sudu a i u bolnici zlu ne trebalo...moj jaran inace ugledni clan stranke...ubio pjesaka i nije bio par sati u policiji uz kahvu sok i kolace...