Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne promijenite pravila: raščistite ulice od smeća, pustite saobraćaj i prepustite osiguranjima ta pitanja, a policiju pustite da lovi kriminalce i lopove. Tako je u Švedskoj (dijaspori).
Nadamnse da su sva 3P dobro. Ono sto bih ja voljela je da mi neko od ovih koji idu cik-cak objasni zasto to radi? Cemu tolika nervoza, sta je problem? Jel droga, PTSP? Zamisli da vidis nekog ko hoda tako po Ferhadiji recimo- pa odmah bi svi rekli “ovaj lud skroz”
Prolazio sam maloprije pored, Reno i Škoda imaju P. Škoda zakočila naglo na blinkajuce zeleno ovi se zabili...
u gradu postoji jedna ulica i na toj ulici svaki dan bude barem 5 udesa. smijesno.
Najgore je imati udes sa nekim skodinim vozilom...ne zbog skode, nego zbog uhljeba koji je preferiraju...odmah si Ga nahebao.
mi sandzaklije vozimo bolja auta nova, najnovija
hahahaha ne znam do kad nove geneeracije vas ciste iz sarajeva ovdje samo mozete biti turisti!! kao srbi
Dobro, to je tacno, ali je isto tako tacno da vam je to najveci uspjeh u zivotu... krkani
Ako ima išta gore nego kad ti se priguzi uz zadnji branik, pa sto je toliko problem cuvati distancu.
Pa đe si ti na ssba?
Slazem se s tobom, ali razmisli koliko ima ljudi koje voze 30 ispod ogranicenja i primoran si da vozis uz njihov zadnji branik jer isti rade i tebi iza ledja jos kad ih ne mozes zaobici. Pricam iz licnog iskustva. I takve treba kaznjavati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)