Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraćao sam se iz Gorazda.. Prema Sarajevu.. Ne razumijem ove ljude vegetase.. Što se miješaju u sve i svašta.. Renault Clio se prevrnuo iz sada ne utvrđenih razloga.. Kamion koji je išao iz pravca Sarajevo.. Je pokušao da izbjegne direktan udes sa prevrnutim vozilom.. Pobjegao u suprotnu traku i pokupio Pandu lijevom stranom.. I nije udes bio u 16:30 nego dosta ranije.. Oko 15:00 možda.. I Saobracaj je bio obustavljen minimum sat i po..
Kamioni su ubice na cestama u Bosni !
Pre nego sto iznesete navode u javnost , prvo se raspitajte sta su cinjenice i kako je doslo do nezgode i kako je izbegnuta tragedija necije porodice. Toliko o tome koliko ste objektivni.
još malo kad se prokopa tunel za Goražde i necemo morati ići na istok preko govnarsko genocidne tvorevine i tako će i umrijeti Rogatica i sve govna sa njima
vidjaj pande, mali ali tehnicar