Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U biH-a je poznato da jedan sijece krivinu a drugi izljece iz krivine pa se sastanu negdje oko sredine puta!
opet puna LINIJA PRETICANJE
Kako na ovoj relaciji nema policijskih presretača, imali bi pune ruke posla i mnoge bi spasili.
Preticanje je problem,jurcaju u okukama,na punoj ,hajd sto sebe ugrozava nego drugi strada ...
Povrijeđenim brz oporavak želimo... ali svakodnevne vijesti poput ove samo pokazuju koliko je maha uzelo nepoštivanje propisa koje vrlo često upravo i dovede do ovakvih nesreća pa i većih tragedija... Preventive u saobraćaju ili nema ili je skroz minimalna, a da je tako pokazuju i situacije koju naši timovi zabilježe na cestama širom regiona: https://www.youtube.com/BalkanDashCam
Nije problem sto neko vozi starije/neispravnije vozilo, cesto upitnog kvaliteta guma ... Ali ako vec takvo vozilo vozis budi svjestan njegovih mana i vozi sporije vozi ... Nemas pravo ugrozavati druge...
Uz Lendavu kod Jablanice probali poletiti ko ovakvoj kiši. Budale
Pod hitno rijesiti pitanje kamiona i autobusa na putu m17 glavi krivac nesreca i pogibija na m17 su autobusi i kamioni koji stvaraju ogromne guzve na otvorenoj cesti gdje je jako opasno vrsiti preticanje..a jako frustrirajuce za sve vozace pratit kamion sat vremena koji max vozi 40km na sat.
@Gudelj11 Vidiš li da je lik preko pune linije preticao?Nema nikakve veze kamion koji je ispred tebe.Prilagodi se uslovima vožnje i saobračajnim znakovima.Šta ti znači doći kući sa posla 5 minuta ranije ako ćeš ugroziti svoj i tuđi život jer se tebi žuri?