Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama ni aerodromska pista ne bi bila dovoljno široka! Brz oporavak!
Treba biti levat pa napraviti udes na autoputu!
@VoIvoXC90 onda care ne mozes volit volva,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa stvarno je li moguce da i na ovo malo jada od auto puta ima ovoliko sudara... pa kakvi su to debili... odmah i trajno oduzeti vozacku i slati ponovo na polaganje ali nakon 5 godina zabrane...!!!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
Kako izgleda bmw je stao ili jako zakocijo a ona corsa je udarila u zadnji ljevi cosak a i moguce je da je na ulazu bmw htjeo da izidje na brzu opet
Ne brže od života
pa gdje je ta policija sa presretacima, civilnim autima, gdje.su kamere??????
Sve sam goli strucnjak za volanom.Ni manje autoputa ni vise stoke nije nikad bilo!Kako bi vozili na autoputu kojim predje dnevno 100000 auta i gdje je najveca guzva i to dan za danom a da nikoga nikad ne zakacite??
Da je golf dvojka u pitanju sad bi hiljadu komentara bilo.
Dzaba autoput..kreten je kreten
I opet se žalite na radare i to kako su na svakom koraku. pa sa ovom stokom koja ovdje zivi treba biti radar na svakih 100 metara i kazne po 2000KM,stoko ona majmunska...Hajde sto sebe ubijaju nego ginu neduzni sa druge strane..ma po dzepu,radari na svakom koraku i kamere,kad morala nemamo!
@kenan123 I da policija udara i gazi na sred ulice...
I ovaj ga vadio dok je vozio, pa promašio izlaz?
Ostavite mobitele ljudi na autoputu!!!
Na slici se vidi da je to sudar malo jaci bio.Sigurno nepropisna voznja i brzina
Prilagodite voznju dragi vozaci
Voziti s oprezom.Kod nas se sjedne za volan i pita ima li ko brzi nije ni cudo
najgore je to uopšte i ne pita nego samo stisne gas :(
Stvarno i vozaca ima katastrofalnih.Ne znaju prilagoditi auto uslovima na cesto