Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes, kad se u kružni tok iz pravca nedžarica i td pumpe ulijeće sa 80 kao da kružni tok nepostoji.... i ovo je vjerovatno to... neko je iz pravca TD pumpe uletio kao manijak i odalamio nekog ko je već bio u kružnom toku misleći da ima pravo zato što su tu dvije trake.... papanluk žešći... j8o vas onaj ko vam pokaza put do grada...
KLIX REDAKCIJO MOLIM VAS ODBANUJETE NICK "SMRT POLITICARIMA"
Jeste dosadni sa ovim vijestima... ovo svugdje ima... nema samo u Sarajevu.. svaki dan se desavaju saobracajne nesrece,,, Get over it..
hoce to kad zavrse autoskolu "regularno"
Znanje je imanje - morate znati voziti kako bi izbjegli sudare. Hvala na razumijevanju.
ja sad bio a nisam vidio ništa ne kontam
Zavrtilo im se u glavi