Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi prodavajte vozačke za 100KM. Omladina nije ni svjesna koliko su nam putevi opasni, a za divljanje ne treba više ni pričati
@Bordobijeli1 de, de, ...i kada polozis bez stele, ne znas vozit', trebaju kilometri i kilometri voznje da se stekne rutina i umijece. s tim sto neki nikada ne postanu dobri vozaci, ma koliko godina vozili.
najmanje 500.000.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo mobitel malo koka kola i tako sveraju pa autoputu na brzini od 140km/h jer oni misle da su vozaci opasni te da ce reagovat na brzini od 140km. Al nema vezze imamo mi svi po nekoliko zivota da nam ovakvi debili mogu uzet.
Treba sav asvalt diči i odnijeti iz Bosne. Samomakadam ostavit pa vozi 30-40 na sat. Nuje za nas asvalt..
‘ABDULLAH B. OMER prenosi hadis Muhammeda a.s. u kojem poslanik kaže: "Poslije kamile, konj je najsigurnije prevozno sredstvo" Evo i 14 vijekova poslije svjedočimo mudrosti časnog Kur'ana kako prednjači nauci svog vremena.
@00000000000000000007 a đe si ti parkirao svoju kamilu?
Upravo na ovoj dionici policija veoma dobro radi svoj posao. U tunelu je skoro pa non stop radar. A kako se vozi do tunela to nije bitno. Bitno je uslikati i uzeti lovu od kazne.
Da imamo uradjen autoput u cijelosti, nikako se njime saobracaj ne bi odvijao. Tu bi bila nesreca svakih 5km. Policijo radi nesto. Nema vise vremena.
Sav fokus je na Konakovicu.. Situacija u saobracaju je katastrofalna.
Dokle ovo vako vise retardiranom bosnji i autoput ukinut treba
😢🤔
ovo postalo svakodnevnica... i ovo malo autoputa sto imamo ce nas pobit... kako i nece kad kupujemo sve od vozacke pa do skole :)