Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od pazarica do mostarskog raskrca je najgora dionica. Cesto vozim ovuda i poceo sam je izbjegavat i idem preko autoputa. Radije platim 2.5 KM nego da mislim hocu li zaginut. Bez pretjerivanja, strah me vozit do pazarica, to isto pascad sa lanca koda si pustio kako voze. A nidje drotova zglave. Cak sam i klix kontaktiro da naprave clanak o ovome, zasto nema patrola na ovoj dionici, pogotovo od pazarica od hadzica, ali ocito nije nikome u interesu.
@mograph2, patrola nema baš iz razloga koji si naveo, da bi ljudi izbjegavali staru cestu, koristili autoput i plaćali za to.
Izvrno ga... valjda nisu strasne povrede...
Brz oporavak