Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da imamo ovu brz cestu što su nam pred izbore obećali da će potrošiti Krinški dug na istu
Hahahahahahaah qrac..To je vec potroseno , tj ukradeno siiiine dragi
kasu te pare osle i zaboravilo se...
Ova cesta....na svijetu gore nema, teretnih auta i autobusa previse, a vozaci istih balavurdija koja nema veze sa profesionalnim vozacem. Ne znam fkt ko je odgoran za ovu dionicu, ali ova cesta ce odnijeti puno zivota i pod hitno treba uraditi sanaciju.
Mozda jedino gora cesta Tuzla - Sarajevo
Visoko - Kiseljak, gore nema. Siroka ko biciklisticka staza
vozači su ludi. Znaju sa kamionima ici bas brzo Brze nego ja u golf
Mozda ste zvali pogresan Operativni centar, ovo pripada ZDK
gledaj ceste majku li vam vasu. Treba li neko da izgubi zivot da bi oni pedercici sto kradu pare na odrzavanje prosli jednom sa grtalicom?
Gledaj ceste i oranice ti sunce haha
Nema alternative, nema prosirenja, pare potrosene a vi dragi gradjani koji koristitete bivsi put Avnoja i sadasnju kaldrmu od puta strpite se jos 8 godina kako rece jedan vrli politicar pa ce poslije biti bolje...
Vazan magistralni put,zato je ovako dobro i ociscen.
Nema gore ceste u bih 8 god išao na posao zenica vitez vitez zenica ne čiste zimi nikad a ljeti u 4 sata gle čuda najviše kamona sa drvima i željezom a policije nigdje
Ne svatam..ociscen cesta ,posuta so...KaKo j moglo doci do udesa !!??
Pa to je taj brzi put Lašva-Travnik u grupaciji i izradi SDA