Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko najveca stoka su ti na motorcicima...
djeca su u pitanju 😉
Paaa??? Babo i majka mu kupe i oni se kurce ko da je svijet njihov. Ugrozavaju sebe i sve oko sebe.
Kad te babo navuce na motor i u smrt te odvede.13 godina kupi ti motor i nafura te na to pa te u smrt odvede tako....
maloljetnici su eto vam pa vozajte tabut na dva tocka
Tako je to ima 13 godina pusi cigare kupi mu babo motor i kurci se pa onda kad se ovo desi dodje iz guzice u glavu.
Joj rasvjete ko neka selendra a ne lafo "elitni" dio grada
Zato manite se prdavaca i kupite ozbiljne motore ili vozaj tene..
Tako ti bude kad sa Konja sjede u auto i misli da je Boga za MUDA uhvatio . I PJESACI i BICIKLISTI MOTOCIKLISTI su ucesnici u saobracaju u Sarajevu .Trajno bi mu oduzeo vozacku. I MOTORI IMAJU SVIJETLA .
Sve vozaci vozila krivi a to sto djete od 13 godina vozi motor babo ga navuce na to kupi mu motor i odvede ga u smrt to je pametno ?
Evo na Otoci se trojica nanizala...
Problem je što načelnik Općine Centar gospodin Srđan Mandić nije obezbjedio sredstva za uličnu rasvjetu u ovom dijelu ulice. Upozoravan je više puta, ali uporno odbija jer u toj ulici nije dobio glasačku podršku na lokalnim izborima.
Nebitno je. U svako slučaju se ti prilagođavaš uslovima na cesti, a ne tražiš razloge zašto nisu idealni.
Da budu dobro aBd
I prevezli ih u KCUS.
Garant dvojica iz auta povrijeđeni.
Najtuznije od svega sto ce vozac auta biti kriv jer su oni uvijek za sve krivi.Ne djete od 13 godina sto mu je babo kupio motor da ga ubije i sto znam kako se vozi pretice on vozila i svasta nesto divlja.Misli da je lud u drustvu sto pusi cigare i vozi motor brzo pretice sa 13 godina moze samo u grob tako.