Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođa očigledno nije znala da postoje retrovizorii. Strašan prizor je bio za gledati šta je uradila.. prestrojiti se iz trake u traku tek tako, i ne pogledavši završi ovako..
sve naopako kod nas, prvo sudar nevjerovatan i nemoguć, drugo šta će kamion u brzoj traci i treće idiotu koji vozi clio da neko objasni da se ne ide pod 10 puta teže vozilo
@mujo1983
Kako li se ovo desilo da mi je znati samo
@Yu-suf-of Vjerovatno Clio htio da se prestroji u desnu stranu međutim očigledno da je kamion iz desne strane bio preblizu pa ga zakačio u srednjem predjelu vrata i uzeo ga "podase" :D
Ovo je ono '' prokleto '' ubacivanje gdje se i ne konta i ne obazire na moguce posledice prvo po njeg samog pa onda po sve ostale ucesnike u saobracaju.