Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko 22 sata veceras ocekujemo novu vijest \"Policajci zavrsili uvidjaj kod Predsjednistva BiH\"
Šta će ovaj mercedes u traki predviđenoj samo za tramvaje i autobuse? kao što vidite sad je puna žuta
Kod zgrade Predsjedništva BiH danas je oko 15:40 sati došlo do sudara u kojem su učestvovali tramvaj, autobus i putničko vozilo prilikom čega je povrijeđeno šest osoba. Niti jedna od povrijeđenih osoba nije zadobila teže povrede. Kako su nam saopštili iz MUP-a KS još se utvrđuju uzroci nesreće.
Malo ga je kucnuo,a vi naslov ko da g aje raznio na sred ceste...
Sandzaklija sjedi za volanom, jurca i hiri se citavim gradom, umislio se da nije covjek neg da je fantom, pola zivota radio sa lopatom i krampom, al sad se on vozi sarajevskom ulicom, siri strah medju ljude svojom ruznom facom.
PRAVI SI TOKMAK! DA JE 2500 svi bi ga vozali!
JAO NESRECE PA OVAJ MERCEDES NIJE SKUPLJI OVDE U NJEMACKOJ OD 2500 EURA VJERUJTE LJUDI JAO JEST VAZNA VJEST
Vidio sam i da se tramvaj zabio u autobus maloprije
jaoooo nesreceeeee ! ovo je saobracajna nezgoda jer nema teze povrijedjenih i mrtvih
Koliko vam je Coca Cola platila za ovu sliku ;-)