Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto otkrivate identitet čovjeka koji sa ovakvom nesposobnom policijom nastoji da se osigura od izvanrednih situacija, a sakrivate identitete silovatelja, pedofila i ubica??
Sto se tice droge osudzujem a za oruzje mozda i ne.Znamo dobro u kakvom se okruzenju nalazi Gorazde i sta je sve pretrpjelo u ratu.
Gacicevo oružje nije uslikano i objavljeno na klix ni smajser ni " oružje koje pronadzeno u kuci". Vjerovatno ne ide nekom u prilog Mehu ko jebe trebali ste ga golog uslikat fuj ko
ma nema raja oružija, kakav rat...
Meho zedan krvi i spreman docekivao rat
ako ste mu trazili drogu,a nasli oruzje,to je isto kao da nema nista...fino u nalogu ste trebali napisati pretres zbog oruzja,a ne zbog droge...tako da akp coveku treba odbrana neka mi se javi...nece provesti ni dana zatvora..
Dajte molim vas asli mu nesto oruzija i svaki metak posebno slozili da izgleda kao da su zaplijenili kasarnu a sto se tice kanabisa i to je jadno ljudi u svjetu je sve vise legalizuju dok se oni hvale da su zaplijenili neku manju kolicinu.Policija itekako zna gdje moze naci opojne droge i oruzije ali sa njima su u talu i nediraju ih.
sramota na šta smo spali, da čovijek više ne smije imati ni toljagu da se odbrani od fašista
Home ko Rambo.
U slučaju Gačića, pozovite Mehu