Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roknes dvoje i nagodis se na 5 godina...odlicno..imam cetvero na tapetu, to je 10, oduzmi cetrvrtinu..to je 7.5 godina.. odoh rokati citajte sutra
kad mali Benjo jos malo naraste i postane stabilan sve ce ves porokat!
treba im svima po 50 god zatvora
\"\"a koji je pristao na kaznu od pet godina zatvora.\"\" sta ima pristajati koji ku...r..a..c. trebali su mu slomiti ruku i priznao bi i ono sto nije uradio. Mogu li se ja nagoditi s bankom da im vratim samo 20% iznosa od kredita koji imam u Raiffeisen-u ako priznam da ne zelim da vracam... :)
JADNA SEJLICA...
moram priznati da dok nisu ove sandzaklije dosle posle rata u sarajevo da je bilo puno mirnije i pitomije zivjeti, sjecam se da nije nikad (poslije 97----) bilo pucanjava, tuca po diskotekama, kafanama, ubistava i klanja kao sada unazad njihovog dolaska u sarajevo. njiih i siptara. ne kazem da su svi takvi, ali bogami ja se sjecam i boljih veremena........
cuj elvis mali svjedocio tamo nesto vezano za ziku hahahahahhaha coro coravi ZIJADA ZA PREDSJEDNIKA
sastalo se svo cvijece sarajeva, sve to treba iza resetaka
treba sve sandzaklije protjerati u vukoje... iz koje su dosli... ovo sve sandzacka prezimena!!
hocemo prenos kompletnog sudjenja,krenulo opet zamaglivanje od strane politicara i glavnog suca koji je vec kompromitovan.sudjenje doslo do tog stadjuma da se podju spominjati imena politicara pa haj dajmo za javnost ono sto im odgovara,biva ovce na broju vuk sit a cije su koze nastradale to nece javnost ni doznati.
zika ce dobiti 25 godina 100%
Jadni mi u ovoj drzavi sa ovakvim tuziocima i sudovima. Oni se gadjaju ovim kaznama kao da su na ratistu. Zijada je trebalo osuditi na 50 godina a ove njegove na po 35-40. A sta oni rade, dijele im nekakve simbolicne kazne. Eto Memovica, Aljevica, Dumanjica, Planincica, Djurica, Rajaka za koju godinu u nove pohode. E moja drzavo.
Koja garnitura krimosa,tužiteljstvu BiH kapa do poda a sudu,sudu,da ne kažem što,j*beš sporazume,zatvaraj taj ološ,koji sporazumi ccc
covjek planirao i ubio dvoje ljudi i nakon toga fino otisao i pocistio tragove i samo pet godina????? pa za to bi trebalo minimalno 30 god i ok posto je priznao spustiti na 20.
polit benzinom i užgat sve redom - žive
ispast ce na kraju da je Ramiza Delalica ubio Fikret Kajevic..a i taiba Torlakovica...zivi bili pa vidijeli...