Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj srpske vojske... one sto je pobila i popalila neduzne civile
Misliš ona sto se zaklela čašću i životom da ce braniti zemlju od svakojake gamadi. Kad je balija znao šta je čast
Kad i đikan...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bože sačuvaj da više ni u kolima Hitne pomoći nisi siguran. Saučešće porodicama.
Hej ba i mehanicar dobro je da Bijeljina ima novu bolnicu s obzirom u kakvom je ona stara bila stanju a sto se tice aparature u novoj bolnici imaju sve novo a ono sto treba bice nabavljeno.Lekare imamo koji su strucni da obave hiruske intervencije a za neke komplikovanije stvari pacijenti se salju u BG na K.C.S.
mir đikani.......
Zar se ima gdje u Bijeljini u trecu presaltat
Da mi je znati imena, poznajem neke ljude iz Bijeljine i Janje....
Franziskoo je sin jedne prostitutke koja se kara za dopunu od 5 KM, nije on kriv .. valjalo je nekako prezivjeti hihihihihihihihihi
znas sta je sreca u nesreci? kad te udari hitna hahahaha
Ukleta je to ulica
Dobro, ako ono u Parizu nije islam, šta su ovi komentari?
Ovo su komentari bolesnih ljudi :D Maloumnih :) Ako me razumiješ :D
Ma razumijem Treshnjice, ali me kao čovjeka fascinira (!?) količina licemjerja koja se ispolji u roku od 24h od praktično istih ljudi. Bojim se da je definicija neke pojave, ideje, stava zapravo ono za šta najčečće vežemo neku vrstu ponašanja, pozitivnog ili negativnog.
Vlasina se napio i sjeo u hitnu hahaha cetnici su komedija od naroda
e ovo se zove ironija...
Ukazivanje hitne pomoću u Bijeljini 1992. Šta su Srbi dobili godina zatvora samo radi ukazivanja hitne pomoći. Eto zašto je hitno referendum o pravosuđu u Srpskoj !! http://www.6yka.com/upload/images/Septembar%202012/bijeljina-massacre-bosnian-genocide%204936.jpg
Golf bi i tenka prevrnuo.
Sreća da se sa Hitnom Pomoći sudario...
Boze sačuvaj ovo je dupla nesreća!nedo Dragi Bog nikom!