Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca butina. da je negdje drugo mogla je kakva vena biti, lik bi umro, a cura u autu bi se pravila mahnita kao ona alisa na vrelu bosne : nis nije vidjela, ne sjeca se bas, mrak bio
ne bez oruzja na odmor.
Da je bio pametan pa ih autom zgazit' al' eto sve kontas nece
Valja se naoruzati, 9mm sa 15 metaka ce biti dovoljno.
@silent_bob 15 metaka nije dovoljno, onda cu kupiti scorpion.
Ajdučija!!!
Bolje je sačekajte Čovića, Bevandu, Jelku, Bojanu i još mnoge iz te lopovske družine - kod njih bi se debelo ofajdili! Da, i Čavaru, mada su njega lopovi već tipovali!
@Dopeman - Nose, nose! Milokkrad 200 000 Eura u džep i trkom u Banja Luku. Na granici ga pretresli i prijavili, naravno. A tek koliko je puta do sada preneo kešovine? A nije samo to, treba ih prepadati na svkom čošku - neka počnu da bivaju nesigurni i pod stresom!
Hvala Bakire.
Sto droga i bijeda sve vise uzimaju maha.Umjesto Covic da se bavi ovim problemom on sa Dudkom kuje planove o ragvaljivanju drzave
Klasično "tipovanje"....
Da su ga samo opljačkali znao bi da su Bakir i Dodik,a ovako nisu jer oni nemaju muda za fizički obračun.
Tako je klixe,znači nije pljačka,razbojništvo....Bravo!
šta ti je kritika :)
@ogledalce😋
Previse Power Rangers-a