Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa, kao najgori horror. Nadam se da ce povrijedjeni biti dobro... Bavimo se nebitnim temama, gradimo po brdima inat spomenike, inat krizeve i inat jarbole sa zastavama i naslikavamo se kraj njih misleci da smo face, a obicnim ljudima godinama te stijene prijete bez da itko ista konkretnije poduzima. Cak se pitam je li taj dio grada adekvatno deminiran jer je bilo detonacija pri vecim pozarima. Prestrasno! Isprazna i besmislena BH politicka scena mi je ogadila i zivot! Fuj! :(((
Ja ne sjecam da se ovo ikad dogodilo ovo je posljedica stemanja Huma radi postavljanja kolektora i nakon toga nije strucno sanirano.
Kako na Bakira nije pala
Sta sad recimo kupim dobrog golfa II, i zvekne me kamencina po haubi
Mnogo nas krene na put pa se u brzini nepomolimo BoguNa ovim putevima sigurnijeg suvozača nema!!!
Ubilo Paseratija da valja.
Mogla ih je ubiti na mjestu
Moglo je i gore biti.Uzasna scena
Krivite sda ko ga jebe tako smo navikli
Ovako je slično i lani kamen u autobus uletio,,,srećom bez žrtava .
Pa od toliko luksuznih audija i bmw-a mnogobrojnih robovlasnika i varalica, bog pusti stijenu na sirotinjsko auto.. Pu..
Kriva je valjda SDA sto nije sklonila stijenu
Bas tako sda je za sve kriva....kao i za ovo a ti ga pusiii
@kivra SDA HDZ itd. Jesu li njihovi uhljebi u firmama koje su zaduzene za to? Jesu i suti, vjerovatno si jedan od njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kazem da se ne moze dosta odrona sprijeciti nekim mrezama itd. al definitivno nikad nece biti bez dodatnog rizika da se ovako nesta desi jer ko bi mogao sva ta brda utegnuti i zagraditi, jednostavno ovo je peh da te potrefi manja stijena koja se odrone sa brda!
Uh kako bi tuzio ceste... To vam je on centra udaljeno doslovno 3-4 minute
Tužiti Ceste Federacije odmah