Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo sta su radili prolaznici, zasto nisu rastrgali lojave kozojebe. Pustinjske divljake samo treba gaziti, na svakom koraku. Na brutalan nacin im pokazati da ovdje nisu dobrodosli jer oni samo taj jezik razumiju.
eto šta migranti rade, pa ih opet primajte. pa kad sad navale na proljeće njih na hiljade.
Migranti!!!! Vlast i policija ocito ne zeli da zastiti narod!!!
Strasno!
krepali da bog da
Migrante na vrbe!!!
Ja predlazem da se manijaci i horde zla udruze i počnu prebijat migrante.
Kad par ovih klosara plati glavom zbog ovih napada na nevine ljude, nece im vise pasti na um da to rade...
Bio sam na KUM-u kada su doveli čovjeka, gluho bilo sav krvav, kako mi ga je žao bilo... Priča jadnik kaže prvo dvojica izletila iz šumarka kod nove zgrade na Otoci ao se okrenuo da bježi dočekala ga još dvojica....tukli ga nemilice, kaže migranti. Još su jednog momka dovukli zboli ga u nogu. Ma to samo u kavez i hljeba i vode kroz rešetke....dok ne crknu bagra.
Ove srbe treba protjerati iz Sa!!
e jeboga ovo sarajvo ako se svako udara
policiju pod hitno raspustiti jer su samo trosak a nesposobni su za obavljanje posla za koji su placeni samo ostaviti specijalne jedinice i narod da se samoorganizuje jer sarajevo kako je nastalo nije bilo ovako nesigurno cak i u ratu je bilo sigurnije,sram da bude policiju ks
Da nisu isti oni od juče kad su onog čovjeka ubili u otesu?
@troll_happens moze bit
kolko vidimo bez toplog oružja ne kretati se sam i poslije 20h po gradu
A hajmo se upitati odakle dolaze ovoliki migranti !? Ne padaju s neba. Sistematski se iz Srbije se trpaju u federalni dio BiH. Jadnicima se uzima po 50 do 100 EUR-a da ih prevezu preko Drine, pa onda dalje... Mnogo dobar busines !
Aaa Sarajlije zaigrala mecka i pred vasim vratima,saljete migrante u Bihac mjesto da ih vratite od kud su dosli,nemate damu vratiti ih miloradu,ako nemate damu zovnite 5 korpus,jer 5 korpus smatra Sarajevo svojim glavnim gradom.
Sda smrdi.