Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedu se pite cevapi, puse se cigare i pije alkohol, masne naslage se stvaraju godinama i onda nakon svega toga samo presjece.
proćitao sam nekoliko komentarai mogu reći--ovde nije niko normalan.
Problem je uredništva što uopšte dopuštaju komentare na vijest koja je nekompletna, a onda narod baljezga šta mu padne napamet. Šta se ima komentarisati na vijest da je preminuo čovjek.
ebo vam fekalistan mater sta ste se nafurali bolidi
Životnjo šta ste htjeli da kažate?
a gdje je tu nadzorna osoba tj spasilac, jos znaju da je vruce i da ljudi odlaze da se rashlade i opet nemaju nikakve mjere sigurnosti
Ej decko,jeb.em ti seku malu u guzu
vidim da si mi nesta odgovorio,al nece da mi otvori.PONAVLJAM,JEB.EM TI MALU SEKU U GUZU😊
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
toplo-hladno eto sta i srce pukne
ma ko te j.e.be
😲