Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je odgovoran sto saht nema poklopca?
cige
svi... i vlast, a i mještani što nisu prijavili. I naravno, oni što su ukrali.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj nema elemenata krivicnog djela. Pa ko je odgovoran sto nema poklopca od sahta. Neko prodao kao sekundarnu sirovinu. Nego istragu, pa utvrditi nadleznost i krivicnu odgovornost.
Mile se svadja sa Karleusom a narod mu gine po sahtovima..
Ukrala ciganija prodali u zeljezo..
Tzv RS nastavlja ubijati Srbe.
kako nije vidio kolika je rupa
Citat:"Pripadnici Policijske uprave Banja Luka su zajedno sa dežurnim mrtvozornikom Doma zdravlja izvršili uviđaj i utvrdili da nema elemenata krivičnog djela." e čuj nema elemenata krivičnog djela? Pa zar nije krivično djelo onaj ko održava ceste/puteve i nema šahtova? A narod plaća prilikom registracije auta redovno održavanje puteva.......cccccc........
naravno, al u ciganiji toga nema
Ovo bi sigurno trebao odgovarati Igor Radojicic
Boze sacuvaj.
Ye6o makju vlastima kako njihov ne rad ubija narad na razlicite nacine.
berači željeza i nazovi vlast koja nista ne radi za korist gradjana
mismo svi jedan veliki saht kad nam je normalno da ljudi ginu uovim govnima.
Eto hovana niz Mamutovac, atma!!!
Zabrinut dam za mentalno zdravlje većine koji ovdje pišu komentare.. Mrzite drugari, slobodno. Ali , svakim takvim komentarom koji neko pročita Bosne u koju se toliko kunete je sve manje.. Što više mržnje, to manje Bosne. Ne znam šta radi moderacija ovog portala. Ovo bi u svakoj pristojnoj zemlji bilo zatvoreno.
yebe se njima što se mržnja prosipa, bitno je da što više se zadržiš na ovom portalu da njima ide poshrani novac
@1992NevesinjskaPuska Ma dobro, ti moraeš malo da kakiš. Nisam ja ni na koga pljuvao , samo kažem da mentalno labilni ne mogu napraviti normslnu državu . To je sve. I naravno da se nisam obratio samo Bošnjama , nego svima. Puno je mržnje , brate. Odumire mozak od toga.
Saht poznat sejdic populaciji ...
Čuj nema elemenata krivičnog djela? Pa nije upao u zatvoren šaht!