Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan ti put na bolji svijet neznani prijatelju... RIP
Njemu sigurno neće biti bolji.
zasto rip budalo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dežurni operativni u MUP-u TK kazao je za Klix.ba kako je samoubistvo počinjeno oko 18:45 sati, a da je tragični događaj službenicima policije nepoznata ženska osoba prijavila sat vremena kasnije sat vremena od momenta javnog samoubojstva do momenta javljanja policiji. pa što je to sa ljudima danas???
Pa mozda niko nije vidio tijelo, jer je ovo prostor iza zgrade, nema tu previse prolaznika, a i prostor je zaklonjen autima.
driveru neboder je u pitanju. osim toga kad sa trinaestog kata padne nešto od cirka barem 70 kila na beton šta misliš kako to odjekne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U drugim kulturama je Bozja grehota samoubistvo.Kad covjek dodje u nevolju kao sto je bolest, neimastvo, kad si ostavljen na milost i nemilost od drzave, prijatelja, porodice i komsija, sta ostaje drugo nego takav potez. Daj Boze snaga ziteljima, pucanstvu, gradjanima da nadju snagu i volju za daljni zivot. Nepoznatom covjeku nek mu je laka zemlja i dragi Bog oprosti
Apsolutno nije tacno da je prosao sat vremena od pada pa do dolaska policije. Moj prozor gleda na mjesto nesrece, i licno sam cuo pad, i na prvu sam pomislio da je neko nesto bacio kroz prozor pa da je palo na parkirano auto. Nekih 15-tak minuta nakon tog udara, sam ustao i pogledao kroz prozor i vidio dva policajca kako su stigli na mjesto nesrece jer su ocigledno bili u blizini. Nakon 5 minuta je stiglo i jedno patrolno auto,a 10- minuta poslije i hitna pomoc koja je samo mogla konstatovati smrt. ..
😞😢
Pozelio frajer drugi svijet.
rijesio se belaja..
Covjece, neka ti je rahmet dusi, bolje ce ti biti tamo nego sto ti je bilo ovdje, inace ovdje smrt kosta 2000-3000 maraka. Danas je tako lahko/tesko umrijet... RIP
Ova dva lajka sto sam dobio na moj post vi il ste nepismeni il internet nije za vas
"Kažem ono šošonu lik ti skočio ! ON NE VJERUJE ! Reko dođi vidi ba, pogledaj. "
Užas! Ovakve stvari nam se ne smiju dešavati!
koje si ti đubre, a da prestaneš laprdati barem kad ode nečiji život.
Vlado, vrlo si ljubazan i pristojan čovjek! Imaš veliki pozdrav od Internacionalca!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
razocarana sam..kasnite sa informacijama...sta radite cijeli dan, nije mi jasno..sigurno pisete komentare da malo potpaljujete... i btw..opet dozvoljeni komentari...?! svaka cast!
A kako ću ja dobiti lajkove ako isključe komentare?
fuck off.. tvoja metoda je poznata...nije ti prvi put, radio si to @lejlina_sestra, cellems, 9gag... itd. daj nesto novo, dosadan si, debilu!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto nas pijani nacelnik nakon protesta rece: "ne znam zasto su palili opcinu. u tuzli je situacija dobra i niko nam se nije zalio!" najdepresivnija kasaba u regiji
Hahahaa stvarno tako rekao? Hehehe svašta
onaj dan kad je gorilo, kad je pobjegau lagumdziji u sarajevo. sjecas se kad su sdp-ovci davali one izjave u nekom hotelu ja mislim. kad je lagumdzija skoro zaplakao od straha. tad tuzlanski pjano izadje i to rece :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)