Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Noz i sjekira, u evropi i glavnom gradu. Primitivizam 14 vijeka
@Bombonica2305 a šta je trebo imati pištolj? Samim tim sto je prouzrokovano ubistvo -dokazuju ova stvorenja da su gora od životinja...
Djeca koja odrastaju među sapunicama, Jalama i Bubama, playstation-ima, ZMBT smecu, Hayatima, u zemlji gdje je Sport na nivou 2 pretkola, obrazovanje u Kiseljaku, Kultura u zatvorenim muzejima i teatrima, koncertima Latifa, Muzaferija, Jala i Buba, Sudstvo sluzi za pranje lopovluka i ubistava, nema i ne moze imati bolju Omladinu!!! SDA nacin zivljenja, Zemlja u kojoj jedina perspektiva izac iz nje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
klosari koji misle da su pokupili su pamet svijeta,sa svojih 46 kila i rebrima koja se kroz majcu vide glume bandu i u torbicama od kojih se ospem kad ih vidim nosaju nozeve i razne piz*e materine.E takva je vecina dragi roditelji,glume silu misli da je glavni ako nekome jebe mater,a nema pojma da moze tragediju napraviti u sekundi.
Što se kolju djeca... Naučili od roditelja
Škole se danas bave ne bitnim stvarima (op.a da li miš ima rep ili nema) ali niko se ne bavi ponašanjem pa nam se dešavaju ovakve stvari.
Djeca koja odrastaju među sapunicama, Jalama i Bubama, playstation-ima, ZMBT smecu, Hayatima, u zemlji gdje je Sport na nivou 2 pretkola, obrazovanje u Kiseljaku, Kultura u zatvorenim muzejima i teatrima, koncertima Latifa, Muzaferija, Jala i Buba, Sudstvo sluzi za pranje lopovluka i ubistava, nema i ne moze imati bolju Omladinu!!! SDA nacin zivljenja, Zemlja u kojoj jedina perspektiva izac iz nje...
Šta se čudite ovome! Uzmite knjigu sociologije i pročitajte pod dijelom migracije stanovništva. Pola podrinja i sandzaka se doselilo u Sarajevo i zauzelo mjesta urbanoj gerili koja se desetljećima privikavala na život u zajednici i svoje kulturolosko uzdizanje odnijeli na zapad a ovakvi nam donijeli svoj način "komunikacije". Čak ste i "naglasak" promjenili u Sarajevu, al srećom u Zenici niste :)
Nikad cuo za Vojnicko, kontam to negdje oko Sehera kad ono izmedu Alipasinog i Nedzarica
kako da cujes kad si papak
Dok roditelji samo kritikuju vlast i policiju po kafanama uz kahvu.. dok roditelji putem drustvenih mreza traze sebi partnere.. djeca su im prepustena ulici i ulica ih vaspitava. Sta drugo ocekivati od takve djece?
Svako ko djeluje imalo sumnjivo na ulici treba da se legitimise, pretresa i ispituje dan-noc da ne bi doslo do ovoga. Policajci da se malo bolje vide i rasporede po ulicama svih gradova.
Kako mozes biti tako zlonamjeran da objavis sliku zene koja narice, izgleda ko da je Afghanistan
Kukavica i p.... se ne uzda u svoju muskost i snagu vec hinjski i podmuklo koristi noz i slicne stvari zato se uvjek u obracunu bojte slabica i hinja.kukavica slinavaca p.... .to vam je pravilo ulice.
Potrebna je Sablja
U zemlji nesredjenih roditelja ne moze se ocekivati sredjeno i dobro potomstvo.
Kad internet botovi stranaka udare jedni na druge zbog ubistva koji nema veze s nijednom strankom i moze se desiti u svakome momentu u bilo kojem gradu svijeta, pa i u najsredjenijim drzavama. Tamo jos gore i krvavije. Sjetimo se Nice i Christchurcha.
koja sigurnost grdjana ba, pa nemoze policija cuvat svakog , posvadjali se idijoti pobili i nazalost zivot izgubljen niju tu polivcija nista mogla, nemoze zandar stajat na svakom cosku i i cekat hocel s eneki idijoti pocet bos tnozevima i udarat sjekirama,
Gdje je komesar da kaze kako je sigurnost zadovoljavajuća
Sarajevo je po svim statistikama jedan od mirnijih Evropskih gradova. Nema potrebe da se glupiramo kojekakvim bombasticnim izjavama. Tragicno je ubiti nekoga, ali ipak je Sarajevo puno mirnije od Beograda, Zagreba, Beca, Berlina itd