Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da mu majka umrla od raka ko god brise ove komentare napisane protiv Zahoda i ostale bagre iz njegovog Ministarstva ...... nisu ovi koji brisu nista bolji od Zahoda cak su i gori .... SDA placenicke fukare, najniza sorta ljudskog roda, ispod toga nema nista.
umro u najgorim mukama dabogda
samo da se zna ovaj ministar se opijao u hotelu \"Pahuljica\" na Vlasicu..sam je kriv, otkad se sluzbeno auto i rotacije koriste za privatne svrhe...crko\'!!!
KAZNA BOZIJA
nek si ziv i zdrav Irfane
A znao sam da neće na dobro izać, naime, ministar sa svojom ekipom (tri stola po 4osobe) je rezervisao stolove te su jeli i pili od 17h poslijepodne do oko 22h. Podobro su svi popili s tim da su dvije dame bile skroz pijane. I još ovo, ceh je bio 1650 KM ........
Neće ni Bog da ga uzme.
GDJE SU KOMENTARI BAGROOOOOOOOOO !!!!!!!
Zelim brz oporavak g. Trnka, isma sam ti u istom slucaju .Razumim. Hairli bilo svakom.
aa digli prasinu zbog udesa boze boze pa svaki dan se desavaju udesi ,ah oprostite pa to je gosp crnkic pa vidi i bog sta rade narodu pa ih malo kaznjava !!
Nece ni Bog svasta ... ali polako neka se nas ministar zapijao sa Nijazom Mesicem koji je preko veze zaposlen u Ministarstvo i kojem je to Ministarstvo nasim parama platilo da zavrsi srednju skolu jer nepismenjak nije ni srednju imao ..... a hiljade pravih boraca nema posla i ak osu dr. nauka za kriminalca Mesica ..... Steta sto sa njima nije bio najveci kriminalac Šef Kabineta minsitra - Salko Beba covjek koji je pokrao 14 miliona namjenjenih za povratak i kojeg je SDA nagradila za taj prljavi posao funkcijom Sefa kabineta u ministarstvu koje bi urpavo radi kategorija koje zastupa trebalo biti najbolje i najcasnije ...
Sve pobrisano??? Tako se BiH \'popela\' na visoko 170to mjesto po slobodi govora i stampe. Sramota!!!
Komentari opet blokirani. Najbolje da sarajevo-x ukine mogućnost komentarisanja kada je ovo samo za politički podobne komentare. Da smo hvalili ministra umjesto što je dobio ovoliko negativnih komentara onda bi vjerovatno još bili vidljivi. Raja je pisala ono što je na srcu, šta ćeš kada to ne odgovara minustru.
Tako se u ovoj poganoj jadnoj državi pijani kurcoministri kurce službenim vozilima pod rotacijama...fuj
Kada je se počelo odmotavati o dernečenju na Vlašiću i postavljati pitanja o odgovornosti korištenja službenog vozila komentari su blokirani ?!. Nema veze, i tako će grad sve znati za dan-dva. Istina se ne može sakriti. Ovaj do sadašnji blog je samo pokazao koliko narod \"voli\" ministra pa me ne čudi da je morao biti zaključan.